ropresident 發表於 2013-4-4 13:51

frankpoon 發表於 2013-4-3 15:39 static/image/common/back.gif
想問下你用咩料?furutech 咩型號? 銅? 銀? Rhodium?

Furutech GTX-D(R)

ropresident 發表於 2013-4-4 13:54

KING 發表於 2013-4-3 22:11 static/image/common/back.gif
咁等睇你表演啦!
因為呢隻MTS-6唔係咁易裝呀,係得個底殼甩到出黎呀咋,D鑼絲同介子絲母又多都好煩呀! ...

入面d線長少少姐,無咩問題既{:6_211:}

nigo1517 發表於 2013-4-8 02:24

睇到都開心

alex318tik 發表於 2013-4-9 02:36

想知師兄整左總共幾$呢{:1_351:}

ropresident 發表於 2013-4-11 09:20

alex318tik 發表於 2013-4-9 02:36 static/image/common/back.gif
想知師兄整左總共幾$呢

其實小弟今次就預左一次過整一個係小弟眼中用最好材料既拖板.
咁呢到TOTAL大約用左$5600左右.

haha161 發表於 2013-4-11 10:00

furutech gtx-d(r) 正

xxx138 發表於 2013-4-12 09:53

話明教學,點解無圖 ga..............{:6_182:}

ropresident 發表於 2013-4-12 09:57

xxx138 發表於 2013-4-12 09:53 static/image/common/back.gif
話明教學,點解無圖 ga..............

sor~~~~
其實佢無 "分享" 呢個比我選擇, 所以先是但搵個頂上{:9_407:}

kenji5678 發表於 2013-4-13 23:55

Ching,求下你upload相比大家偷下師啦{:1_343:}

ropresident 發表於 2013-4-14 00:54

kenji5678 發表於 2013-4-13 23:55 static/image/common/back.gif
Ching,求下你upload相比大家偷下師啦

其實入面真係做果時做到起哂火,無時無刻都想講粗口{:6_199:}
所以做既時候無影到內照{:6_209:}
頁: 1 2 3 4 [5] 6
查看完整版本: 2013年第一炮~~~~ 靚料拖板

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。