nigo1517 發表於 2013-3-27 23:45

超新手平野組合

細佬我廿歲仔未有足夠金錢去玩好玩具{:1_332:} 所以以下玩具都係平野,由於屋企上至裝修下至食飯食咩都係我決定同話事既關係,所以係屋企反轉再反轉都唔會比人炸型{:1_253:} ,事關屋企得我番工搵錢{:1_247:} 。
17歲開始組合自己既5.1家庭影院,事關多年前中一時候買既電腦喇叭D聲完全接受唔到,當然係幾百蚊貨仔啦。當我讀完書自己出黎搵錢就開始一路發發地燒,但金錢同地方有限,只可買D入門組合。
請各師兄不要見笑阿{:1_338:} 去相

TV:LG 55" 3D
AV AMP : DENON 1611
BLU-RAY PLAYER : LG跟電視送
FRONT SPEAKER :MONITOR AUDIO RX1
CENTER SPEAKER : Wharfedale 10.0cc
SURR: energy
SUBWoofer:marQuis 我依隻十仔我比左個佢叫拍邊皇
過多幾年我應該會正式中毒
毒立美式電源其實我都係依幾日開始玩 分別真係好大 電視背燈其實都係自己DIY 夜晚睇戲爽爽阿
師兄們{:8_390:} 比D意見黎啦{:9_422:}

tatchai 發表於 2013-3-28 00:12

最緊要玩得開心, 平貴冇所謂!

kifflau 發表於 2013-3-28 00:34

唔錯喎!{:6_193:}

有廳可以揸Fit 玩到已經好好勒.

我都係近e年先有自己既廳可以玩!{:6_191:}

hh12 發表於 2013-3-28 00:50

慢慢升級…

nigo1517 發表於 2013-3-28 01:40

其實全屋唔計我屋企人間房 我都可以橫行了{:6_183:}依樣又真係幾開心 平有平既玩 我比較想知D電流聲點整走佢 我都用緊毒立電源都仲係有D電流聲
升級方面都要睇錢做人

fei310 發表於 2013-3-28 01:42

八哥個位好正{:6_193:}

nigo1517 發表於 2013-3-28 01:53

HAHA 一齊睇戲一邊睇住佢{:8_382:} 佢間房唔錯架 我可能係76網第一個電視櫃下整狗房{:8_364:}

corolladv 發表於 2013-3-28 02:22

Not bad n good start {:6_193:}

nigo1517 發表於 2013-3-28 02:29

同場加映

bigair 發表於 2013-3-28 03:18

廿幾歲都有咁唔錯既器材,好好啦{:6_193:} ,上當年我都係聽電腦喇叭{:6_191:}
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 超新手平野組合

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。