小瑟 發表於 2013-3-28 07:16

keroic 發表於 2013-3-27 20:20 static/image/common/back.gif
間舖真係咁毒,我仲未試過上去

如果想身痕想買線, 應該有野岩玩的!!!!{:6_235:}

keroic 發表於 2013-3-28 08:12

小瑟 發表於 2013-3-28 11:30

keroic 發表於 2013-3-28 08:12 static/image/common/back.gif
我隻耳機舊啦,想換耳機就真,但試極都未岩,換線可能都係遙不可及的事...

呵呵~~~換耳機仲易, 一街都係耳機比你慢慢試~~~~{:6_176:}

44244434589 發表於 2013-3-28 16:54

原來18樓真係有IE80線買
我一陣去拜訪下{:9_425:}

Keith824 發表於 2013-3-28 19:11

小瑟 發表於 2013-3-28 07:16
死...打錯字, 應該係勁軟先岩, 多謝師兄提點~~~

原來如此!

keroic 發表於 2013-3-28 20:23

hangshun 發表於 2013-5-29 22:27

您好...本人是新手,都是剛入手IE80,又想換線,並請問你們所講 "SiuMa 18/F 間LAB 問下" 這間舖在那處呢?與及請問小瑟兄,你後來入咗那條線呢?可否推介一下呢?因為本人覺得IE80既高中音不夠,想入反一條鍍銀線試吓有沒有改善空間,並請多多指教

小瑟 發表於 2013-5-30 17:26

18樓係我地76-FC商戶, 你可以入去睇下呀~~~
http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=65945&fromuid=4

你睇哂個REPORT我應該有講買左邊條架喎~~~{:6_238:}

小瑟 發表於 2013-5-30 17:29

hangshun 發表於 2013-5-29 22:27 static/image/common/back.gif
您好...本人是新手,都是剛入手IE80,又想換線,並請問你們所講 "SiuMa 18/F 間LAB 問下" 這間舖在那處呢?與及 ...

我就係入左條鍍銀線, 即係黑白中間果邊, 不過唔好諗住可以換左線就改變哂性格呀, 因為我加左之後, 低頻其實都係差唔多咁厚, 只係中高會SHARP返小小, 始終IE80既動圈對比起鐵都係厚同濛, 呢點就算換線都係唔會變架!!!!

hangshun 發表於 2013-5-30 20:15

小瑟 發表於 2013-5-30 17:26 static/image/common/back.gif
18樓係我地76-FC商戶, 你可以入去睇下呀~~~
http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=65945 ...

噢......原來係兆萬..........咁我知啦.........多謝你小瑟
另外請問76-FriendClub 會員卡如何取得呢?
頁: 1 [2] 3 4 5
查看完整版本: 【耳機配線】為 IE80 增值, 換返條線先 ....

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。