chakat 發表於 2013-3-18 14:07

請教90呎內用重低音(7Kbudget)

請教多位師兄推薦!{:6_211:} 用開D入門野,換amp後想升級個低音,但銀根有隕限,請指教!

ropresident 發表於 2013-3-18 14:15

唔知 SUNFIRE HRS-10 $7000買唔買到啦~~~~
如果唔係都係一個好選擇黎{:6_193:}

臭鼬鼠 發表於 2013-3-18 20:11

ropresident 發表於 2013-3-18 14:15 static/image/common/back.gif
唔知 SUNFIRE HRS-10 $7000買唔買到啦~~~~
如果唔係都係一個好選擇黎

水貨有找、行貨大約爭300

chakat 發表於 2013-3-18 21:10

剛剛先有個師兄話壞咗....

臭鼬鼠 發表於 2013-3-18 22:44

chakat 發表於 2013-3-18 21:10 static/image/common/back.gif

果位師兄買既係二手貨

船長 發表於 2013-3-18 23:02

chakat 發表於 2013-3-18 21:10 static/image/common/back.gif

我都好想知有乜嘢係唔會壞{:1_329:}

ropresident 發表於 2013-3-18 23:07

臭鼬鼠 發表於 2013-3-18 20:11 static/image/common/back.gif
水貨有找、行貨大約爭300

咁hrs10都係射程內既,不妨考慮下

LCPD 發表於 2013-3-19 12:44

7K 可以玩 AVIAVO 7 X2 {:1_343:}

mankoo米高 發表於 2013-3-19 12:53

放心去馬啦! {:6_146:}

mankoo米高 發表於 2013-3-19 12:54

ropresident 發表於 2013-3-18 14:15 static/image/common/back.gif
如果唔係都係一個好選擇黎

十分同意! {:6_238:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 請教90呎內用重低音(7Kbudget)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。