ropresident 發表於 2013-3-17 17:41

Pioneer LX-86

小弟買左部86返黎竟然唔識set............
睇極說明書都唔係好明

請問小弟而家玩緊5.1 , 如果前級pass比金仔, 86淨係推2隻中置+2隻後置, 小弟應該點set?
同埋唔知做咩set set下唔見左個十仔........

joelcan 發表於 2013-3-17 17:46

恭喜ching終於入手AV amp,LX-86要搵edmund兄或者愛恩斯坦兄幫你手{:6_229:}

ropresident 發表於 2013-3-17 17:49

joelcan 發表於 2013-3-17 17:46 static/image/common/back.gif
恭喜ching終於入手AV amp,LX-86要搵edmund兄或者愛恩斯坦兄幫你手

多謝師兄先, 不過小弟而家真係心急如焚{:6_126:}
真係好明顯難set過denon機{:6_147:}

joelcan 發表於 2013-3-17 17:53

ropresident 發表於 2013-3-17 17:49 static/image/common/back.gif
多謝師兄先, 不過小弟而家真係心急如焚
真係好明顯難set過denon機...

因為我無先鋒機,所以教唔到你,如果你有沙王愛恩斯坦電話,不妨電佢請教下,唔洗等得咁心急!{:6_238:}

ropresident 發表於 2013-3-17 17:57

joelcan 發表於 2013-3-17 17:53 static/image/common/back.gif
因為我無先鋒機,所以教唔到你,如果你有沙王愛恩斯坦電話,不妨電佢請教下,唔洗等得咁心急!...

就係無沙皇電話丫~~~{:6_125:}
搵沙皇可能要過佢秘書果關先得{:6_123:}

joelcan 發表於 2013-3-17 18:04

ropresident 發表於 2013-3-17 17:57 static/image/common/back.gif
就係無沙皇電話丫~~~
搵沙皇可能要過佢秘書果關先得

咁可能要等啦{:6_147:}

joelcan 發表於 2013-3-17 18:06

ropresident 發表於 2013-3-17 17:57 static/image/common/back.gif
就係無沙皇電話丫~~~

或者pm 六號枱ching;睇下邊個可以幫你手搵到佢{:6_142:}

guly 發表於 2013-3-17 18:53

就係無沙皇電話丫~~~

Fung Gor 都好似用86   {:6_240:}

edlsang 發表於 2013-3-17 19:14

joelcan 發表於 2013-3-17 17:46 static/image/common/back.gif
恭喜ching終於入手AV amp,LX-86要搵edmund兄或者愛恩斯坦兄幫你手

我就係幫吾到佢 law ........{:6_194:}

edlsang 發表於 2013-3-17 19:17

開頭拾仔有聲 ?{:6_141:}
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9
查看完整版本: Pioneer LX-86

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。