MakCato 發表於 2013-2-28 09:59

odin1983 發表於 2013-2-28 00:41 static/image/common/back.gif
呢隻野好野黎架!天龍耳機向來都係享負盛名,D7000仲要係傳其中既傳奇!呢隻個樣太cyber,聲呢應該同大王個 ...

D7000既傳奇主要成就自Fostex...

D7100勝在可以便攜/家用兩邊玩哂

Kantosee 發表於 2013-2-28 10:52

yard 發表於 2013-2-28 09:48 static/image/common/back.gif
過日本買啦,8000咋

$8k又真係幾吸引

digcom 發表於 2013-2-28 11:26

老婆話二選一,一係換耳機,一係換老婆,任選!!

odin1983 發表於 2013-2-28 13:03

MakCato 發表於 2013-2-28 09:59 static/image/common/back.gif
D7000既傳奇主要成就自Fostex...

D7100勝在可以便攜/家用兩邊玩哂

便攜都OK即係可以拎出街玩,難怪會係呢個造型{:6_193:} 夠晒吸晴

小瑟 發表於 2013-2-28 16:03

SEGA1119 發表於 2013-2-27 19:08 static/image/common/back.gif
已经入手~~!!

WOW~~~~世家兄, 你既豪氣同你既頭像背肌一樣....咁壯闊呀~{:6_128:}

小瑟 發表於 2013-2-28 16:04

Kantosee 發表於 2013-2-28 00:06 static/image/common/back.gif
正常......我大人聽到一定你發夢先買啦~~
但係呢個價錢...又真係唔人人可以出到..........
...

係囉, 呢個價真係難攪小小, 唔知街入手其實幾多錢既呢?? 好似都唔會差好遠呢呵~??~?~

Kantosee 發表於 2013-2-28 19:31

小瑟 發表於 2013-2-28 16:04 static/image/common/back.gif
係囉, 呢個價真係難攪小小, 唔知街入手其實幾多錢既呢?? 好似都唔會差好遠呢呵~??~?~ ...

我都想知街價幾錢,不過日版同英版都平d...英版之前做緊499,非常吸引,不過好似唔寄香港{:6_203:}

jazzilike 發表於 2013-2-28 20:22

試聽左D7100, 真係唔錯。下個目標...

SEGA1119 發表於 2013-2-28 22:22

小瑟 發表於 2013-2-28 16:03 static/image/common/back.gif
WOW~~~~世家兄, 你既豪氣同你既頭像背肌一樣....咁壯闊呀~

唔好咁客氣啦~!雖然我的背肌只是普通但是,都是多的你我才中毒的!

小瑟 發表於 2013-3-1 00:02

Kantosee 發表於 2013-2-28 19:31
我都想知街價幾錢,不過日版同英版都平d...英版之前做緊499,非常吸引,不過好似唔寄香港...

UK做499咁平??{:6_200:}
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: 令人討厭的 Denon AH-D7100 旗艦級耳機

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。