alex318tik 發表於 2013-2-23 15:16

請問各師兄對Pioneer BDP-XL55 & BDP-450的評價

因小弟用開飛利浦部7500&9600但因部9600太多問題,所以决定轉會.因有幾位朋友都用Pioneer都冇 load唔到碟問題,但都是較舊的型号,要麻煩各師兄提供意見....thx{:1_347:}

keke323 發表於 2013-2-23 15:23

我用緊 55.......簡單 d 講....
55 睇戲無投訴.....{:6_193:}
不過聽歌就好一般囉 {:8_365:}

plnl88 發表於 2013-2-23 15:39

keke323 發表於 2013-2-23 15:23 static/image/common/back.gif
我用緊 55.......簡單 d 講....
55 睇戲無投訴.....
不過聽歌就好一般囉...

你換支鉑金屎入去啦。{:6_146:}

keke323 發表於 2013-2-23 16:36

plnl88 發表於 2013-2-23 15:39 static/image/common/back.gif
你換支鉑金屎入去啦。

晶爺既意思係換係機入面 {:6_141:}

plnl88 發表於 2013-2-23 16:46

keke323 發表於 2013-2-23 16:36 static/image/common/back.gif
晶爺既意思係換係機入面

當然啦。

keke323 發表於 2013-2-23 16:54

plnl88 發表於 2013-2-23 16:46 static/image/common/back.gif
當然啦。

我應該唔會換住喇......{:6_238:}
因為..我遲下諗住入部 103...之後再換埋 103機內粒鉑金屎 {:9_422:}
咁係咪仲好呢 {:6_174:}

plnl88 發表於 2013-2-23 16:58

keke323 發表於 2013-2-23 16:54 static/image/common/back.gif
我應該唔會換住喇......
因為..我遲下諗住入部 103...之後再換埋 103機內粒鉑金屎
...

講真架?
你竟然會出手?
103 忘記佢啦。
候下有無二手 751 啦。

keke323 發表於 2013-2-23 17:07

plnl88 發表於 2013-2-23 16:58 static/image/common/back.gif
講真架?
你竟然會出手?
103 忘記佢啦。

窮丫嘛{:6_198:}
乜 103 唔好咩 {:6_159:}

plnl88 發表於 2013-2-23 17:13

keke323 發表於 2013-2-23 17:07 static/image/common/back.gif
窮丫嘛
乜 103 唔好咩

93 = 103 upgrade video.
聲個邊照用 ESS9018,
無 analog board。
畫,你隻 LX55 泊住 95。
咁,你想聽歌好D,
要隻 103 黎做乜?

keke323 發表於 2013-2-23 17:21

plnl88 發表於 2013-2-23 17:13 static/image/common/back.gif
93 = 103 upgrade video.
聲個邊照用 ESS9018,
無 analog board。

乜聲唔係有 upgrade 到咩 ?{:6_176:} {:6_176:}
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 請問各師兄對Pioneer BDP-XL55 & BDP-450的評價

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。