sunny388 發表於 2013-2-23 14:20

plnl88 發表於 2013-2-23 11:50 static/image/common/back.gif
條紅腸真係唔錯。
+支鉑金屎入去一齊拎去冰鮮埋,
即變超級撒雅人。連插 2CH 都頂得下。

Ching 拎條紅腸去冰鮮要幾錢到{:6_141:}

plnl88 發表於 2013-2-23 14:24

sunny388 發表於 2013-2-23 14:20 static/image/common/back.gif
Ching 拎條紅腸去冰鮮要幾錢到

500 度一條連頭尾。如果無加價的話。
秋記好似話齋線都一千。

itoy2008 發表於 2013-2-23 14:30

Ching,好正呀!攪到我都想換我條305。{:6_157:}
小弟提儀既然/假設你唔會改隻206拖板相位,你最初L同N反轉左來做,你都識講,材料一樣,L,N,只係外層膠皮color問題,但你賣比人時,記得同人講你條線係英相(color皮問題也)。
你依家拖板英式,個頭既L,N一定要唔跟美頭上既symbol,同反轉來做,就冇錯。
依個都唔係最重要,最重要係玩美式個頭係冇fuse!!!d 電"靚d",「原汁原味忠於線材」。咁我地屋企既拖板或拖板插頭點到有粒(希望係,有d癹燒友short埋它{:6_212:}but{:6_192:}),如你之前冇改到返岩,你插個部野如有咩漏電或shortcircuit,你拖板上既機都有可能一筆鈎銷,火蠋都得。Ching,依家你識左,美頭英做,出讓時,記得轉番它先賣比人,或同人講聲他他許先好用,唔係就焼左人地部機(或更嚴重)。
Happy DIY {:6_143:}

sunny388 發表於 2013-2-23 14:32

plnl88 發表於 2013-2-23 14:24 static/image/common/back.gif
500 度一條連頭尾。如果無加價的話。
秋記好似話齋線都一千。

唔該ching

sunny388 發表於 2013-2-23 14:35

唔該ching

sunny388 發表於 2013-2-23 14:37

itoy2008 發表於 2013-2-23 14:30 static/image/common/back.gif
Ching,好正呀!攪到我都想換我條305。
小弟提儀既然/假設你唔會改隻206拖板相位,你最初L同N反轉 ...

邊夠Ching你條wireworld platinum Electra正。

plnl88 發表於 2013-2-23 14:44

itoy2008 發表於 2013-2-23 14:30 static/image/common/back.gif
Ching,好正呀!攪到我都想換我條305。
小弟提儀既然/假設你唔會改隻206拖板相位,你最初L同N反轉 ...

最重要係玩美式個頭係冇fuse!!!d 電"靚d"<--- 未必。
要睇你用乜級數的線。你D platinum electra 就唔使靠支 fuse。
睇黎你要黎比我隻怪獸電視咬下先得了。
已有位師兄 A/B左 美式紅腸同 加左鈀屎 的英式紅腸,佢話英式低頻勁左。
video, 英式加支鉑金屎 赢 美式九條街呀。( except WW SE 級數或以上的線材)
不如你黎比我毒下。{:6_138:}

itoy2008 發表於 2013-2-23 15:07

sunny388 發表於 2013-2-23 14:37 static/image/common/back.gif
邊夠Ching你條wireworld platinum Electra正。

好,就整出來比大家睇下我點用條兩萬蚊一條6呎Platinum Electra 既"超級散線加金銀頭尾"

itoy2008 發表於 2013-2-23 15:09

plnl88 發表於 2013-2-23 14:44 static/image/common/back.gif
最重要係玩美式個頭係冇fuse!!!d 電"靚d"

水晶大師兄,小弟易毒難甩,唔好咁對我....^.^

plnl88 發表於 2013-2-23 15:31

itoy2008 發表於 2013-2-23 15:07 static/image/common/back.gif
好,就整出來比大家睇下我點用條兩萬蚊一條6呎Platinum Electra 既"超級散線加金銀頭尾" ...

{:1_329:} {:1_328:} {:1_344:} 我可唔可以黎見識下呀?
玩避震梁金蛇大戰二皮野的 WWPE 好嗎?
D 散線邊度買架?{:6_128:}
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8
查看完整版本: Nanotec 306

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。