柏林仔 發表於 2013-2-24 02:48

plnl88 發表於 2013-2-21 17:00 static/image/common/back.gif
而家手上無 4003 了。只有 JPS In-Wall。
咁 包左銅萡的 x25 都好利害下啵。
齋 4003 畫係 比nanotex 3 ...

用自家鍍銠mk頭唔得嫁,係都用秋記賣嘅正宗英國做mk頭啦

plnl88 發表於 2013-2-24 04:06

柏林仔 發表於 2013-2-24 02:48 static/image/common/back.gif
用自家鍍銠mk頭唔得嫁,係都用秋記賣嘅正宗英國做mk頭啦

???
秋記D MK 紅頭?
我隻自家鍍銠MK 紅頭有古河隻銠頭的八成效果,
連 sine 隻冷凍白金頭都敗係隻自家鍍銠頭手上。
普通英國製的 MK 銅頭唔會贏到隻自家銠架喎?{:6_141:}

柏林仔 發表於 2013-2-27 02:03

plnl88 發表於 2013-2-24 04:06 static/image/common/back.gif
???
秋記D MK 紅頭?
我隻自家鍍銠MK 紅頭有古河隻銠頭的八成效果,

秋記賣的英國做mk頭唔係红色喎

plnl88 發表於 2013-2-27 02:27

柏林仔 發表於 2013-2-27 02:03 static/image/common/back.gif
秋記賣的英國做mk頭唔係红色喎

紅色, 白色的 MK 頭都是普通銅頭。
係畫質上的表現是及不上鍍左 1 micron 銠的 紅色 MK 銅頭的。
師兄去買一隻 sine 鉑金頭,同一隻 MK 鍍銠頭返黎同普通的紅色, 白色的 MK 頭比較一下就會知道結果了。
至於聲音方面邊種好D就好睇你自己中意D乜野聲了。

柏林仔 發表於 2013-2-27 10:07

plnl88 發表於 2013-2-27 02:27 static/image/common/back.gif
紅色, 白色的 MK 頭都是普通銅頭。
係畫質上的表現是及不上鍍左 1 micron 銠的 紅色 MK 銅頭的。
師兄去 ...

普通mk同英國做mk對聲音真係有分别,但我以上所講嘅英式頭我都唔用,因為wireworld英頭仲靚!

plnl88 發表於 2013-2-27 12:15

柏林仔 發表於 2013-2-27 10:07 static/image/common/back.gif
普通mk同英國做mk對聲音真係有分别,但我以上所講嘅英式頭我都唔用,因為wireworld英頭仲靚! ...

你講個隻 wireworld 英頭是否鍍銀,
多少錢一隻?

ice_man 發表於 2013-2-28 08:58

plnl88 發表於 2013-2-27 12:15 static/image/common/back.gif
你講個隻 wireworld 英頭是否鍍銀,
多少錢一隻?

Wireworld英頭係鍍銀嘅,$!()一隻...{:6_142:}

柏林仔 發表於 2013-2-28 15:44

ice_man 發表於 2013-2-28 08:58 static/image/common/back.gif
Wireworld英頭係鍍銀嘅,$!()一隻...

高X賣$190

plnl88 發表於 2013-2-28 15:58

柏林仔 發表於 2013-2-28 15:44 static/image/common/back.gif
高X賣$190

呢隻我都有。加左十文價。
但,有D懷疑並非正牌貨。
畫,佢一樣輸比我D自家鍍銠頭。
聲,我覺得佢薄,唔多岩我個人口味。

柏林仔 發表於 2013-2-28 16:14

plnl88 發表於 2013-2-28 15:58 static/image/common/back.gif
呢隻我都有。加左十文價。
但,有D懷疑並非正牌貨。
畫,佢一樣輸比我D自家鍍銠頭。

去問代理嘛
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8
查看完整版本: Wireworld八字頭睇電視

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。