bensoncfmak 發表於 2013-3-2 12:53

yuppi 發表於 2013-3-2 12:03 static/image/common/back.gif
有冇新消息....

已經約左星期一出黎攪清楚同解決問題,多謝ching關注{:6_162:} ,目前都覺得賣方有誠意去解決問題。之後我會再同大家分享。

vcom 發表於 2013-3-3 01:45

真係賣假野已經犯法,應該要報警。唔好助長賣假野之風。

louis001 發表於 2013-3-3 23:48

bensoncfmak 發表於 2013-3-2 12:53 static/image/common/back.gif
已經約左星期一出黎攪清楚同解決問題,多謝ching關注 ,目前都覺得賣方有誠意去解決問題。之後 ...

祝師兄早日解決呢件事 {:6_146:}

bensoncfmak 發表於 2013-3-7 09:27

自從出post後發現買左條假線後,76ching門都好關心,首先多謝各位ching{:6_162:},昨日我終於解決左呢個問題,最後結果我都好滿意(詳情我唔多講).
喺度想同大家分享下二手嘅經驗,post出左後有好多ching都有問我有關二手買唔買得過呢個問題,始終二手市場本身係一個好好嘅平台比我地升級而又可以令大家入手新玩具時冇咁肉痛,舊玩具有新主人兩存其美,但真係小心一些平到不合理價錢嘅二手貨{:6_154:},(令)完嘢之後我都有買二手Power amp都唔會因此事怕左,只係會小心啲,冇單就唔洗諗.
最後,76雖然係一個好毒嘅地方,但我感受到ching門對音響嘅熱誠,對自己人嘅關心.

keke323 發表於 2013-3-7 09:34

bensoncfmak 發表於 2013-3-7 09:27 static/image/common/back.gif
自從出post後發現買左條假線後,76ching門都好關心,首先多謝各位ching,昨日我終於解決左呢個問題, ...

咁咪好囉....咁條 vodka 幾時諗諗佢呀{:1_343:}

mankoo米高 發表於 2013-3-7 16:55

Ep-71 發表於 2013-3-1 13:49 static/image/common/back.gif
原本潛開水..吾想講...

Thanks! {:1_249:} {:1_245:}

stephenwan 發表於 2013-3-7 16:55

bensoncfmak 發表於 2013-3-7 09:27 static/image/common/back.gif
自從出post後發現買左條假線後,76ching門都好關心,首先多謝各位ching,昨日我終於解決左呢個問題, ...

有冇多謝我提你係假線, 等你汁返千幾蚊, 請我杯咖啡, 講笑,
我出街會唔會俾人打, 左人發達 {:8_369:}

mankoo米高 發表於 2013-3-7 17:04

好幾條名貴線材(包括W.W. Silver Starlight 6)都傳出有賣假消息,以後大家買嘢要多加留心{:1_245:}

Ep-71 發表於 2013-3-8 13:55

mankoo米高 發表於 2013-3-7 16:55 static/image/common/back.gif
Thanks!

Welcome~!! {:6_211:}

yuppi 發表於 2013-3-8 14:00

今次就話好彩有 ching 提你令你冇損失, 但你大家應該互相提點.

正如其他 ching 提你一樣, 應該開名等佢吾好再呃人
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8
查看完整版本: 假 Silver Starlight 6 更新 pag e7

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。