alpop 發表於 2013-2-15 14:20

ropresident 發表於 2013-2-15 14:12 static/image/common/back.gif
應該啦~~~
而家唔興42"啦, 一買最少就要55"

唔好再講嘞, 發夢都諗住部65vt50h....{:6_126:}

ropresident 發表於 2013-2-15 14:26

alpop 發表於 2013-2-15 14:20 static/image/common/back.gif
唔好再講嘞, 發夢都諗住部65vt50h....

睇d師兄講, 返強國買電視平香港一半都唔只, 新一年應該有新願望, 有目標就應該要實踐, 唔洗辛苦自己眼睛呢~~~諗諗佢啦{:1_343:}

alpop 發表於 2013-2-15 14:29

ropresident 發表於 2013-2-15 14:26 static/image/common/back.gif
睇d師兄講, 返強國買電視平香港一半都唔只, 新一年應該有新願望, 有目標就應該要實踐, 唔洗辛苦自己眼睛 ...

等手頭工作攪掂晒就出擊la.{:1_338:}

joelcan 發表於 2013-2-15 14:42

ropresident 發表於 2013-2-15 13:59 static/image/common/back.gif
如果咁講, 咁我係咪唔買好過買丫

唔踭在等埋alpop ching再試下幾集碟先{:6_211:}

alpop 發表於 2013-2-15 14:49

joelcan 發表於 2013-2-15 14:42 static/image/common/back.gif
唔踭在等埋alpop ching再試下幾集碟先

好!應承您!不過要今晚至得,請等等,師兄{:1_352:}

bigair 發表於 2013-2-15 14:54

joelcan 發表於 2013-2-15 13:23 static/image/common/back.gif
ching唔知睇邊3套戲,我朋友好多套都唔得,有新蜘蛛俠,Total recall,妖夜尋狼4等都有水印...

不如去強國到買強國出產的索尼機,應該會得{:6_175:}

depeche_lam 發表於 2013-2-15 15:55

bigair 發表於 2013-2-15 14:54 static/image/common/back.gif
不如去強國到買強國出產的索尼機,應該會得

呢樣就貴過香港買

alpop 發表於 2013-2-16 12:04

joelcan 發表於 2013-2-15 14:42 static/image/common/back.gif
唔踭在等埋alpop ching再試下幾集碟先

剛試多隻Tall man 2012,都唔見有水印噃{:1_245:}

uchifong 發表於 2013-2-16 15:52

其實大陸傑科都唔錯gar~~~~~~畫面都ok wow~~~聲就唔使點比較...直接bitstream 去amp 解碼就影響不大了........讀碟又勁~~~而且反應都唔慢~~~~1k唔使....真係好抵玩gar.....又冇區碼問題(all code)...又冇水印問題......睇強國碟一絕~~我誠意推介(for 睇強國碟)~~~....s790 就算比佢好...都唔見得好幾多(因為受強國碟本身質素影響)......仲有水印...area code等問題~~

ropresident 發表於 2013-2-16 16:43

alpop 發表於 2013-2-16 12:04 static/image/common/back.gif
剛試多隻Tall man 2012,都唔見有水印噃

好!
咁就食完飯去買{:6_237:}

多謝師兄{:6_193:}
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
查看完整版本: 有關sony BDP-S790問題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。