sam2004 發表於 2013-2-9 10:29

還用canon 300D 無人会看不起我!

有人用M9...有人用1Dx...同場只有我拿部六百萬像素的300D
而我没感到自悲.... 因為我只沉醉在攝影中{:6_149:}

http://post76.hk/data/attachment/forum/201302/10/192508sfg5255a5d45c2m5.jpg

dickchan 發表於 2013-2-9 14:23

自我感覺良好已足夠, CHING影得好! GOOD {:6_193:}

titus614 發表於 2013-2-9 14:46

師兄呢幾張真係EOS 300D 影出嚟㗎...?

禁配咩鏡影㗎 ?

勁....好靚呀!!!{:6_193:} {:6_193:}

ahnel 發表於 2013-2-9 15:03

你禁奶多鏡,唔係講錯,係禁多奶鏡,邊敢睇sam兄唔起~{:8_390:}

sam2004 發表於 2013-2-9 15:29

ahnel 發表於 2013-2-9 15:03 static/image/common/back.gif
你禁奶多鏡,唔係講錯,係禁多奶鏡,邊敢睇sam兄唔起~

其實咩鏡唔重要...重要係enjoy那過程
貴机唔係用泥晒, 而係拿来用
玩攝影末試過吃蔡飲奶...可以説不如不玩好啦{:6_238:}

sam2004 發表於 2013-2-9 15:33

titus614 發表於 2013-2-9 14:46 static/image/common/back.gif
師兄呢幾張真係EOS 300D 影出嚟㗎...?

禁配咩鏡影㗎 ?

當然真的是300D啦...光影手的顯示唔会騙人{:1_341:}

HOHOHO 發表於 2013-2-9 17:32

像素 is not important
skill is the most important !

WALL 發表於 2013-2-9 22:40

goog{:6_193:}

ahnel 發表於 2013-2-10 02:07

sam2004 發表於 2013-2-9 15:29 static/image/common/back.gif
其實咩鏡唔重要...重要係enjoy那過程
貴机唔係用泥晒, 而係拿来用
玩攝影末試過吃蔡飲奶...可以説不如不 ...

錦我只好放棄攝影鳥~{:6_156:}

sam2004 發表於 2013-2-10 12:14

ahnel 發表於 2013-2-10 02:07 static/image/common/back.gif
錦我只好放棄攝影鳥~

又引柴九所講的...人生有幾个十年!
何況蔡價唔貴, 奶價去年低開始回落
炒到天價的八妹從三萬多已跌回萬七、八!
我過年前買了支M35/3.5五千不到
少了強國人炒...不用震英哥限際只準帯两支奶出境,
奶價已回到合理水平{:1_338:}
何用放棄攝影鳥....?!
是時候出手才對{:8_390:}

㳟喜發財{:6_195:}
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 還用canon 300D 無人会看不起我!

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。