小瑟 發表於 2013-2-8 11:37

【終極賽果公告】玩家試玩第二彈 - QED Reference HDMI 線

http://www.post76.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/02/144335bmhppzezkpmkghej.jpg

2013年度第一擊【玩家試玩第二彈 - QED Reference HDMI 線】活動已經到了公佈賽果既環節勒, 究竟四位參加者中, 邊位有機會可以成功勇冠三軍, 成為今次遊戲既最終終極玩家, 免費囉走由 QED 代理 ECT Eichi Technology - 毅智科技送出既一米QED Reference HDMI一條呢??

得獎名單詳情請參閱 新聞中心 內公告 ... http://www.post76.com/wordpress/?p=35584

阿定 發表於 2013-2-8 12:17

雖然贏唔到,但有份試都好開心呢!{:6_193:}

小瑟 發表於 2013-2-8 13:56

多謝定兄參與, 代理話其實都好難選擇, 所以最後都要選二個!!!!
你都好勁架勒~~~~{:6_157:}

blindfaith3by8 發表於 2013-2-8 14:00

{:6_242:}多謝post76同ECT有機會俾我地試....最重要多謝我女人幫我prove read...
多謝曬大家...post76係第一個令我好感動同冲既地方!!希望post76 20週年記念可以送車送樓

Bomb_Dance 發表於 2013-2-8 14:21

今次能夠參與這次活動,我已經很開心了{:6_158:}

希望下次再有多一些類似的活動

blindfaith3by8 發表於 2013-2-8 14:21

小瑟 發表於 2013-2-8 13:56 static/image/common/back.gif
多謝定兄參與, 代理話其實都好難選擇, 所以最後都要選二個!!!!
你都好勁架勒~~~~ ...

其實呢個測試好毒下....因為我已經想試埋其他qed產品

阿定 發表於 2013-2-8 15:07

blindfaith3by8 發表於 2013-2-8 14:21 static/image/common/back.gif
其實呢個測試好毒下....因為我已經想試埋其他qed產品

我十仔線用緊QED,唔錯架! {:1_339:}

小瑟 發表於 2013-2-8 16:44

blindfaith3by8 發表於 2013-2-8 14:00 static/image/common/back.gif
多謝post76同ECT有機會俾我地試....最重要多謝我女人幫我prove read...
多謝曬大家...post76係第 ...

PIACO兄, 咩叫 "感動同冲" 呀???{:6_157:}

小瑟 發表於 2013-2-8 16:45

QED SUB仔線可以話係入門首選, 我第一條都係佢~~~

blindfaith3by8 發表於 2013-2-8 17:28

小瑟 發表於 2013-2-8 16:44 static/image/common/back.gif
PIACO兄, 咩叫 "感動同冲" 呀???

感動同冲動{:6_238:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 【終極賽果公告】玩家試玩第二彈 - QED Reference HDMI 線

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。