schmeichel 發表於 2013-2-7 20:31

lx55 or oppo103 ?

想買BDP ,但想問lx55 同103 無論聲,畫都係咪差好遠?
俾我用緊poinner amp .俾你地會點選?

edlsang 發表於 2013-2-7 21:26

如果想玩 PQLS 就 Pioneer , 否則就一定 103!

dd88 發表於 2013-2-7 21:32

103 sure{:6_193:}

mantam121 發表於 2013-2-7 21:38

價錢已經反影一切.{:6_229:}

schmeichel 發表於 2013-2-7 22:27

明白!多謝各位意見

YYSKY 發表於 2013-2-7 22:39

edlsang 發表於 2013-2-7 21:26 static/image/common/back.gif
如果想玩 PQLS 就 Pioneer , 否則就一定 103!

PQLS 唔好幻想啦,雷聲大雨點少,聽CD時好的的咁多,我把幾火閂Q咗佢呀,
一千幾百,玩得都唔志在啦,緊係買103啦,起馬無55咁儍下儍下先。

andprise 發表於 2013-2-8 00:21

YYSKY 發表於 2013-2-7 22:39 static/image/common/back.gif
PQLS 唔好幻想啦,雷聲大雨點少,聽CD時好的的咁多,我把幾火閂Q咗佢呀,
一千幾百,玩得都唔志在啦,緊 ...

睇黎我執番身彩, 當初冇買55而入貨103, 而家so far so good la

YYSKY 發表於 2013-2-8 00:46

andprise 發表於 2013-2-8 00:21 static/image/common/back.gif
睇黎我執番身彩, 當初冇買55而入貨103, 而家so far so good la

當初未玩過唔識,信佢啲廣告,諗都唔諗,85緊係配55啦,玩埋PQLS,
原來睇戲䦕FH 7.1用唔得,用5.1睇演唱會,跳章節佢又會on/off 跳幾下,停機個喇叭會放屁,谷鬼氣閂Q咗佢當無E件事。

順便問問,其他BDP 睇藍光碟有無章節顯示㗎,55連睇DVD 都無,CD只是最近FW加番。

andprise 發表於 2013-2-8 00:53

YYSKY 發表於 2013-2-8 00:46 static/image/common/back.gif
當初未玩過唔識,信佢啲廣告,諗都唔諗,85緊係配55啦,玩埋PQLS,
原來睇戲䦕FH 7.1用唔得,用5.1睇演唱 ...

我要明晚開机先至知有冇show 到出黎!{:1_335:}

YYSKY 發表於 2013-2-8 01:04

andprise 發表於 2013-2-8 00:53 static/image/common/back.gif
我要明晚開机先至知有冇show 到出黎!

阿唔急的,都奶咗嘢囉,因為55係我第一部BDP 比佢矇騙咗。先多謝你回應。
頁: [1] 2
查看完整版本: lx55 or oppo103 ?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。