momolee 發表於 2013-3-4 13:05

wkwkevin 發表於 2013-3-4 00:30 static/image/common/back.gif
師兄點解我試買個價同你唔同既?....

Your Order (Change Order)

係呀我都唔知點解貴左少少。。。。。{:6_136:}
應該你個價係正常{:9_421:}

knul 發表於 2013-3-4 13:45

我之前都幫朋友晌未來買過一條QED 3M REF
埋單$560
而家YEN 跌左,應該520-530 就得

Products
1 x        QED Reference Subwoofer Cable 3m        ¥5,850
Postage & Packing (1st Class) ( Hong Kong: 468 g):        ¥389
Sub-total:        ¥6,239
Total:        ¥6,239

銀行收左
17-01-2013        19-01-2013        SALES: FUTURE SHOP BOREHAMWOOD GB        559.55

joe_76 發表於 2013-3-4 16:06

knul 發表於 2013-3-4 13:45 static/image/common/back.gif
埋單$560

ching D財技真了得{:6_193:}

POWER 發表於 2013-3-9 12:45

knul 發表於 2013-3-4 13:45 static/image/common/back.gif
埋單$560

我同CHING買既都係一樣錢~{:8_390:}

等緊收貨~~~{:8_403:}

momolee 發表於 2013-3-9 19:49

POWER 發表於 2013-3-9 12:45 static/image/common/back.gif
我同CHING買既都係一樣錢~

等緊收貨~~~

我到左囉!
ENJOY 下先....................{:6_139:}

POWER 發表於 2013-3-9 23:52

momolee 發表於 2013-3-9 19:49 static/image/common/back.gif
我到左囉!
ENJOY 下先....................

我星期五下午訂,收唔到MAIL通知

有排等{:8_381:}

POWER 發表於 2013-3-10 06:07

Chung,唔識野問句

出面有盒 盒身係紫色既QED十仔線,係咪再高一級嫁?

momolee 發表於 2013-3-10 11:17

POWER 發表於 2013-3-10 06:07 static/image/common/back.gif
Chung,唔識野問句

出面有盒 盒身係紫色既QED十仔線,係咪再高一級嫁?

如果QED SIGNATURE 就係再高一級!
不過訂都要成K囉{:9_424:}

louis001 發表於 2013-3-10 11:41

momolee 發表於 2013-3-10 11:17
如果QED SIGNATURE 就係再高一級!
不過訂都要成K囉

呢條街價賣緊12-1300

阿Gong 發表於 2013-4-5 10:40

momolee 發表於 2013-3-3 23:48 static/image/common/back.gif
3M!
計哂所有野都係 HK$59X ONLY!
多謝呢度CHING 介紹去未來網訂線!

但我今日login後再睇要成HK$700既?
頁: 1 2 3 4 [5] 6
查看完整版本: QED SUBWOOFER CABLE 分別 (最後送左QED REF 過黎@@)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。