manblood 發表於 2013-2-2 14:19

乜都搞下啦{:1_339:}

tomtomsuccess 發表於 2013-2-2 14:39

今次本來想用菲利浦電容, 但搵唔到咁細數值, 但手癮發氖, 唯有用ELNA啦.

換晒啦, 舊電容.

上返機{:6_238:}

近鏡影下先.

會唔會爆炸呢?{:6_204:} 好驚呀...{:6_130:}

搞下氣氛姐, 緊係冇事啦.{:6_134:}

tomtomsuccess 發表於 2013-2-2 14:41

爆下歌先{:6_174:} , 有mood 先寫聽感.{:8_378:}

umojim 發表於 2013-2-2 17:02

又多個mod机大師.

tomtomsuccess 發表於 2013-2-2 17:07

我唔係大師呀, 我新手嚟架

tomtomsuccess 發表於 2013-2-2 17:15

今朝聽感。

今朝一開聲, 有鍾初戀嘅感覺, 好似買咗新機一樣。 大家唔洗羡慕, 我講嘅就係煲機。

最憎煲機。

有力咗好多, 咁係一定嘅, 因為換晒d死電容。

聲厚咗少少, 密度高咗, 但係暗咗, 快歌樂器有d亂, 於是放隻煲機碟, 然後開到老練咁大聲, 出街飲荼。

zoneaudio 發表於 2013-2-2 20:01

tomtomsuccess 發表於 2013-2-2 17:15 static/image/common/back.gif
今朝聽感。

今朝一開聲, 有鍾初戀嘅感覺, 好似買咗新機一樣。 大家唔洗羡慕, 我講嘅就係煲機。

煲機唔好出去呀,咁就無左聽覺麻痺既效果,
等如臭覺麻痺,你做過倒垃圾就知,
其實煲機係煲你對耳仔,聽慣左就無野!!

tomtomsuccess 發表於 2013-2-2 20:14

唔係wor, 飲完荼返嚟, 聲明顯光輝咗。 改善中。全機新電容, 緊係要猛火煲啦。

我唔係聽覺痳痺自己呃自己果d人嚟架。

tomtomsuccess 發表於 2013-2-2 20:15

煲機碟果d聲唔係人聽架, 一定要出街, 難委樓下, 真是係要講句sorry.

manblood 發表於 2013-2-2 23:57

tomtomsuccess 發表於 2013-2-2 20:15 static/image/common/back.gif
煲機碟果d聲唔係人聽架, 一定要出街, 難委樓下, 真是係要講句sorry.

CHING你住響邊?...好等我0個區唔去睇樓先{:6_176:}
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 窮到樹皮都冇得食(12)--- #42前級返生之官人我狂摩

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。