louis001 發表於 2013-1-28 22:47

plnl88 發表於 2013-1-28 22:42 static/image/common/back.gif
電係 AV/2 CH 的根本。
好好玩架。
拿,第一式就係【拿屎上身】,

你唔駛講啦{:6_152:}你知我好好定力既 你...............毒我唔到既{:6_170:}

bensoncfmak 發表於 2013-1-28 23:22

louis001 發表於 2013-1-28 22:34 static/image/common/back.gif
我咪係其中一個你部死人TV 跟本就係一隻怪獸黎

同意{:6_146:}

dog16999 發表於 2013-1-28 23:47

plnl88 發表於 2013-1-28 21:25 static/image/common/back.gif
留意電視D背景音樂同聲,會有離箱聲出現的。

想問下 C HING 意見 我TV用 泊金屎, 而家想換埋比 兩個隆宇 ly-206 濾斗濾和 magic TV ,用 銠或鈀 屎好 , 因為 全用泊金屎, 荷包壓力大 , 最後 想問NOW TV 部機用火牛 係咪 無得玩屎 , 謝謝

plnl88 發表於 2013-1-29 00:32

dog16999 發表於 2013-1-28 23:47 static/image/common/back.gif
想問下 C HING 意見 我TV用 泊金屎, 而家想換埋比 兩個隆宇 ly-206 濾斗濾和 magic TV ,用 銠或鈀 屎好 ...

以下是小弟的愚見;

兩個隆宇 ly-206 濾斗濾 magic TV , <-- 如畢直所限,全用銠屎都 OK。
若有少少鬆動,magic TV 可以用鉑金最好,不能就鈀,甚至銠屎都可以。
(師兄 magic TV 牛已換了 switching 牛?)

最後 想問NOW TV 部機用火牛 係咪 無得玩屎 , 謝謝 <-- 去 SSP 配隻百零文的 switching 牛咪得羅。
NOWTV 用銠屎好了。

dog16999 發表於 2013-1-29 00:56

plnl88 發表於 2013-1-29 00:32 static/image/common/back.gif
以下是小弟的愚見;

兩個隆宇 ly-206 濾斗濾 magic TV ,

多謝 C HING 指教

plnl88 發表於 2013-1-29 01:05

dog16999 發表於 2013-1-29 00:56 static/image/common/back.gif
多謝 C HING 指教

有 D 二手屎資料 PM 左比你。
你去睇睇啦。

kleung 發表於 2013-1-29 09:42

C HING兩粒藍精,幾$入手,好想試下服毒知味{:6_212:}

vinoking 發表於 2013-1-29 09:57

plnl88 發表於 2013-1-29 01:05 static/image/common/back.gif
有 D 二手屎資料 PM 左比你。
你去睇睇啦。

plnl88 ching, 可唔可以都pm一份黎參考參考?

plnl88 發表於 2013-1-29 12:18

vinoking 發表於 2013-1-29 09:57 static/image/common/back.gif
plnl88 ching, 可唔可以都pm一份黎參考參考?

師兄 請看 pm。{:6_162:}

ihmcjacky 發表於 2013-1-29 12:43

其實我都有啲心思思,但成8-900蚊一粒屎,驚換左落去VT50效果不大(我主要想提升畫質),變相哂錢,如果可以借到粒玩左先決定就好{:1_352:}

同求二手屎資料
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
查看完整版本: 今個月要...先"屎"而後生

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。