chhanthony 發表於 2009-6-23 11:07

4# chhanthony

^^""唔係中置..係前高置(唔知有冇叫錯..{:6_136:} )pro logic IIz所需要ge喇叭{:6_136:}
DANNY839 發表於 2009-6-23 10:19 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif

IC, 哈哈哈, 我太背嘞!..唔好見笑

747-300 發表於 2009-6-23 11:44

恭喜曬!!全部都係黑魂版,好靚呀!! {:6_128:}
係時候買bdp啦!!! {:6_175:}
依!!!你又係用哩隻"實為"架呀!! 整塊板上去!! 我都試吓先!!{:6_138:}

maner394 發表於 2009-6-23 12:10

恭喜曬!!全部都係黑魂版,好靚呀!! {:6_128:}
係時候買bdp啦!!! {:6_175:}
依!!!你又係用哩隻"實為"架呀!! 整塊板上去!! 我都試吓先!!{:6_138:}
747-300 發表於 2009-6-23 11:44 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
都話咗唔好用板....你仲整呀{:6_186:}

747-300 發表於 2009-6-23 12:41

都話咗唔好用板....你仲整呀{:6_186:}
maner394 發表於 2009-6-23 12:10 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
吓!! 轉用黑麻石!!!{:6_136:}

Phoenix 發表於 2009-6-23 13:15

我就話最緊要是有地方玩

mchim3010 發表於 2009-6-23 13:25

congratulation!!

mtvbb 發表於 2009-6-23 13:27

{:6_195:}{:6_195:}{:6_195:}{:6_195:}

DANNY839 發表於 2009-6-23 14:06

14# maner394

{:6_141:} 用板會有咩問題...{:6_141:} {:6_141:} {:6_141:}

fshair 發表於 2009-6-23 15:13

{:6_159:}

DANNY839 發表於 2009-6-23 18:25

20# fshair

做咩咁驚..{:6_136:} {:6_136:}
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7
查看完整版本: TX-SR607+SKS-HT528開箱+辛苦佈線完成圖

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。