tickle 發表於 2013-1-23 12:31

$6000 - $7000 Subwoofer 有咩選擇?

$6000 - $7000 Subwoofer 有咩選擇?
Sunfire HRS系列好唔好呢?

rlwk2009 發表於 2013-1-23 12:42

c hing 地方幾大,鐘唔鐘意大心口型定唔需要?

ropresident 發表於 2013-1-23 13:34

好, 比條夾佢用既線就會有打心口既口味{:6_193:}

tickle 發表於 2013-1-23 13:57

rlwk2009 發表於 2013-1-23 12:42 static/image/common/back.gif
c hing 地方幾大,鐘唔鐘意大心口型定唔需要?

大約2-3百尺, sofa放客廳中間不是靠牆,
都緟意打心口架

tickle 發表於 2013-1-23 13:59

ropresident 發表於 2013-1-23 13:34 static/image/common/back.gif
好, 比條夾佢用既線就會有打心口既口味

線----是旨訊號線定電源線?

ropresident 發表於 2013-1-23 14:01

tickle 發表於 2013-1-23 13:59 static/image/common/back.gif
線----是旨訊號線定電源線?

兩者亦是.

師兄要知道十仔對於電源線同訊號線都非常敏感, 所以兩者既需求都係缺一不可.

rlwk2009 發表於 2013-1-23 14:26

可以去試試威力登同MK嘅十仔吖。

gikifk 發表於 2013-1-23 17:07

7000........................唔夠錢買

Kelvin0622 發表於 2013-1-23 17:11

HRS12水貨

mantam121 發表於 2013-1-23 17:22

MK SB-12水貨.
頁: [1] 2
查看完整版本: $6000 - $7000 Subwoofer 有咩選擇?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。