itoy2008 發表於 2013-2-24 02:03

我又唔係sales,又唔係reseller, how come Ching chur 住要知係邊買{:6_146:},我都話我問某Ching用$某處買返來。
我抽空岩岩先整起就去食飯,未試過,我覺得好,都有人未必認同,人地覺得好,我又可以唔認同,件貨係真係假,係廠貨定散線,師父DIY定自己DIY,耳仔收貨未得law,幾舊又好,千幾又好,幾千又好既寶品,腳架,墊材,秒殺返屋企慢慢有時間先enjoy,同同小瑟既post76網友分享,如果d野唔岩用,唔岩聽,未又係蚊出來擺係度。。。
開估啦,我買依條起初以為silver electra但后來先知係platinum Electra 既短小精鋼,就用來取代我用得好滿意既馬sir power club{:6_175:}
依次餵飽它;本身套電已經靜,用曬neotech單晶銅,石仔既拖板上,一插條platinum Electra, cool~~ 靜!空間感有加冇減。
只係聽左3隻碟,開通宵煲一晚.
{:6_134:}

itoy2008 發表於 2013-2-24 02:12

去圖:所有供電都係DIY度心目中既質素,唔知換埋依條短小精鋼PE就可以小休退下燒。

柏林仔 發表於 2013-2-24 02:37

你個某ching真係不懷好意囉!!{:6_235:}

itoy2008 發表於 2013-2-24 02:51

係呀,Ching,遲d比條link 你,再自己淋淋,好低玩。我試完,點,會買來做拖板同摩機(如得閒)用^.^

tomtomsuccess 發表於 2013-2-24 03:06

itoy2008 發表於 2013-2-24 02:03 static/image/common/back.gif
我又唔係sales,又唔係reseller, how come Ching chur 住要知係邊買,我都話我問某Ching用$某處買 ...

師兄都係diy區米皇啦, 洗乜專登用假嘢?你真心分享, 我知架。

柏林仔 發表於 2013-2-24 03:07

你又未訓,敢就快啲比link啦{:1_343:}

tomtomsuccess 發表於 2013-2-24 03:14

柏林仔 發表於 2013-2-24 03:07 static/image/common/back.gif
你又未訓,敢就快啲比link啦

算鬼數啦, 分享姐, 唔好咁啦。 大家爽咪得囉。

柏林仔 發表於 2013-2-24 03:27

tomtomsuccess 發表於 2013-2-24 03:06 static/image/common/back.gif
師兄都係diy區米皇啦, 洗乜專登用假嘢?你真心分享, 我知架。

有人立心不祥

itoy2008 發表於 2013-2-24 11:24

我又真係訓左,哈哈.
有時我又真係太簡單,Ching 時運低睇多左啦,哈哈。
如有人立心不良,都係想話依條PE係假既,咁未假law,哈哈。要知任何線都有線尾就得。我咪當係買依d貨。
如有人係生意佬,我(可能某Ching ,或好多Ching)又唔想阻礙人,或比人知道source,係度入貨謀利。
我只知我比$買,我d時間DIY 重貴,我enjoy.哈哈。
Ching, 你有留意我d post既話,應該知係邊度入...算啦,happy listening{:6_127:}

柏林仔 發表於 2013-2-24 12:07

真Platinum Electra你都未見過啦(小心呀師兄)
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10
查看完整版本: 一條不懷好意既單挑銀入屋

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。