blindfaith3by8 發表於 2013-1-21 15:23

求救點分speaker cable???

上網訂左silverscreen bi-wire...裸線to banana...天真的我...以為佢幫我cut好...點知.....

想問我應點分??

9spl 發表於 2013-1-21 15:34

咦!我又係定咗呢條喎,Chord Carnival SilverScreen Biwire Speaker Cable
- Length 2m , - Plugs Banana Only - 2 to 4 (6Plugs)HKD$756{:9_430:}

仲有條 Wireworld Luna 6, 2 RCA to 2 RCA Audio Cable 1m HKD$332.5{:9_427:}

9spl 發表於 2013-1-21 15:44

佢哋都好PK喎,咁點先分到呀?

blindfaith3by8 發表於 2013-1-21 15:45

9spl 發表於 2013-1-21 15:34 static/image/common/back.gif
咦!我又係定咗呢條喎,Chord Carnival SilverScreen Biwire Speaker Cable
- Length 2m , - Plugs Banana...

Ching 有冇confirmed 佢寄???因為order 左成個幾星期見佢未ship ...email 佢先話吾寄hk.....好在有frd去uk玩先拎到

9spl 發表於 2013-1-21 15:54

blindfaith3by8 發表於 2013-1-21 15:45 static/image/common/back.gif
Ching 有冇confirmed 佢寄???因為order 左成個幾星期見佢未ship ...email 佢先話吾寄hk.....好在有frd ...

我都係昨日先落單,要睇睇,多謝提醒{:8_387:}

ykluk 發表於 2013-1-21 16:10

搵他錶check下通到電咪知邊條通邊條囉~~!! {:9_421:}

YYSKY 發表於 2013-1-21 16:15

睇極都唔明,樓主要分乜嘢,如果係另一面未有插要分紅黑,咁相信開皮後自可分辨,再唔係用他表一試便知。

blindfaith3by8 發表於 2013-1-21 16:15

ykluk 發表於 2013-1-21 16:10 static/image/common/back.gif
搵他錶check下通到電咪知邊條通邊條囉~~!!

我有個壞壞地既他表.....但吾識用.....係未有返應就得???

blindfaith3by8 發表於 2013-1-21 16:34

YYSKY 發表於 2013-1-21 16:15 static/image/common/back.gif
睇極都唔明,樓主要分乜嘢,如果係另一面未有插要分紅黑,咁相信開皮後自可分辨,再唔係用他表一試便知。 ...

因為係bi-wire....佢一邊已包好.....但我未用過他表.....所以想問清楚

ykluk 發表於 2013-1-21 17:22

blindfaith3by8 發表於 2013-1-21 16:15 static/image/common/back.gif
我有個壞壞地既他表.....但吾識用.....係未有返應就得???

最簡單既用法就係, 只要2邊係通既話, 你接2邊個他錶既針就會郁, 至於郁幾多就唔使理~~!! 郁就係通, 唔郁就係唔通~~!! {:9_421:}
頁: [1] 2
查看完整版本: 求救點分speaker cable???

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。