taianna 發表於 2013-1-18 00:17

SINE SA-5 (Silver Cryo)拖板

各位ching,我想買個拖板,有幾個問題想問,麻煩大家幫幫手,thx!
1.請問個拖板邊到買會抵d?阿二?秋姐好似冇呀話?
2.如果大家買會買黑定銀呢?我有個黑蘇底,配返黑好似好d,但銀又好似專業d.{:6_174:}
3.拖板條電源線應該配咩好?O記2.0?2.6?大約幾錢呎呢?如果太貴係咪配5呎都ok呢?定係有其他選擇呢?
   條電線頭有冇需要買支河銠白呢?因為都幾貴下.效果如何呢?{:6_200:}

唔該曬!!

YYSKY 發表於 2013-1-18 01:24

粗用買銀色,錫住用買黑色,黑色易花不過可以包保鮮膠紙保護。其他答你唔到。

taianna 發表於 2013-1-18 10:33

YYSKY 發表於 2013-1-18 01:24 static/image/common/back.gif
粗用買銀色,錫住用買黑色,黑色易花不過可以包保鮮膠紙保護。其他答你唔到。 ...

係lo.黑色易花.吾該ching 先..

膽生毛 發表於 2013-1-18 11:14

我鐘意專業感覺

calcal 發表於 2013-1-18 13:10

其實都有價講, 睇師兄牙力了!

bensoncfmak 發表於 2013-1-18 13:22

個人應為黑色靚啲,電源線用Neotech5001都幾好。

StoneAge 發表於 2013-1-18 14:36

YYSKY 發表於 2013-1-18 01:24 static/image/common/back.gif
粗用買銀色,錫住用買黑色,黑色易花不過可以包保鮮膠紙保護。其他答你唔到。 ...

用包保鮮膠紙保護{:6_200:}
咁個拖板金屬外売d抗干擾功效咪無哂用{:6_201:}

StoneAge 發表於 2013-1-18 14:40

sine 拖板無記錯係秋記樓下19樓角聲先有得賣{:6_183:}
秋記係無的{:6_229:}

http://www.sineworld.com/hk/html/SINE_AC-Power-Distributor-product_8.html

plnl88 發表於 2013-1-18 15:04

StoneAge 發表於 2013-1-18 14:36 static/image/common/back.gif
用包保鮮膠紙保護
咁個拖板金屬外売d抗干擾功效咪無哂用

{:6_141:} 關事架咩?

taianna 發表於 2013-1-18 15:43

吾該曬咁多位ching,角聲定阿二定英京好d?定直接買30a?但個拖板線都係英式會吾會又差左d a?
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: SINE SA-5 (Silver Cryo)拖板

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。