Wisstar 發表於 2013-1-6 14:35

35000 整7.1請教

有乜野好選擇 50%聽歌 主要係演唱會 50%睇戲
我自已睇呢有個師兄套傑士幾好 仲有冇其他推介??
Amp得部安橋606 其他乜都冇 可能買過部新的amp我
不過如果可以用返就最好 本人想要座地 唔想要書架
因有小朋友走來走去 怕撞到
thx 咁多位師兄

jeremymak 發表於 2013-1-6 14:40

有冇blu ray player??ps3??

mantam121 發表於 2013-1-6 15:45

$35000係(喇叭+Sub仔)?定要包其他野?

Wisstar 發表於 2013-1-6 16:11

乜都包呀 我乜都冇{:6_203:}

mho_168 發表於 2013-1-6 17:24

如加到去40K,好多嘢都可以一部到位。{:9_423:}

Wisstar 發表於 2013-1-6 17:58

mho_168 發表於 2013-1-6 17:24 static/image/common/back.gif
如加到去40K,好多嘢都可以一部到位。

點樣點樣 可以ge {:6_212:}

mho_168 發表於 2013-1-6 18:46

Onkyo 3010
MA RX6 + RX center. Or B&W 683/684 + HTM61
MIRIAGE OS3SAT
Oppo 103
Sub lots of choice for 4-5k

Speakers 仲可以分期{:9_432:}

jeremymak 發表於 2013-1-6 19:21

有冇唸過分2次

Wisstar 發表於 2013-1-6 20:35

jeremymak 發表於 2013-1-6 19:21 static/image/common/back.gif
有冇唸過分2次

分兩次最好 唔駛一野俾咁多
我而家得安橋606 同jbl 260.5
想先買喇叭 不過如果買左d喇叭 唔知部606夠唔夠推
同埋部606上唔到7.1好似
我自已仲有部ps3 ge

gikifk 發表於 2013-1-6 20:45

606.........................都應該要換,有四五年機零,而且又係入門級,買過部 {:6_193:}5010or3010喇
頁: [1] 2
查看完整版本: 35000 整7.1請教

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。