mantam121 發表於 2013-1-11 17:08

{:6_195:}{:6_196:}

qq1122yq 發表於 2013-1-11 17:39

喱隻係好野!{:6_193:}

如果有日我唔玩3隻只用1隻,我會入113...{:6_238:}

mantam121 發表於 2013-1-11 19:04

qq1122yq 發表於 2013-1-11 17:39 static/image/common/back.gif
喱隻係好野!

如果有日我唔玩3隻只用1隻,我會入113...

放曬三隻咪可以囉{:6_222:} ,隻250留比我{:6_174:}

Sun811 發表於 2013-1-11 23:00

我o既做法是先關AV amp(Standy Mode),隔一陣再關JL前面再後面,但都有伏一聲。{:6_204:}

不過為安全計,我都o係找師傅幫我加多個掣位

barrychiki 發表於 2013-1-12 10:25

Sun811 發表於 2013-1-11 23:00 static/image/common/back.gif
我o既做法是先關AV amp(Standy Mode),隔一陣再關JL前面再後面,但都有伏一聲。

不過為安全計,我 ...

宜家真係麻煩,成日要記得先開110個開關,再開AV AV AMP,又要記得用完要關部110{:6_203:}
重要每次按POWER 掣都要BOON一聲{:6_204:}

Sun811 發表於 2013-1-12 10:53

無計,當你想到如果部110瓜咗要攞番去換amp再要比四五千蚊時,我想你會覺得唔麻煩,始終聽過JL真喺番唔倒轉頭。{:6_127:}

barrychiki 發表於 2013-1-12 11:07

Sun811 發表於 2013-1-12 10:53 static/image/common/back.gif
無計,當你想到如果部110瓜咗要攞番去換amp再要比四五千蚊時,我想你會覺得唔麻煩,始終聽過JL真喺番唔倒轉頭 ...

早知道有呢個問題,我就換KK好過喇{:1_255:}

stephenwan 發表於 2013-1-12 14:01

barrychiki 發表於 2013-1-7 22:51 static/image/common/back.gif
$17500

Ching
   是否2 奶$17500,有無問 F112 幾錢

barrychiki 發表於 2013-1-12 14:20

stephenwan 發表於 2013-1-12 14:01 static/image/common/back.gif
Ching
   是否2 奶$17500,有無問 F112 幾錢

係二奶,F112好似二萬二千幾冇留心記住.{:6_229:}

qq1122yq 發表於 2013-1-12 15:16

mantam121 發表於 2013-1-11 19:04 static/image/common/back.gif
放曬三隻咪可以囉 ,隻250留比我

等梗升值...{:1_253:}
頁: 1 2 3 4 [5]
查看完整版本: 想買JL 110

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。