jasugun 發表於 2013-1-4 23:11

同感, 我ps3→lx55→oppo103
大近視真係睇唔到畫質點樣靚到嘩嘩聲
係功能上幾滿意就真
{:6_176:}

fungjai 發表於 2013-1-5 13:01

所以, 我只不過想講下呢部機對我黎講唔係 d 部神機~ 今次換機之後得到既效果係正面但並無多方面大增長~

未換機既師兄不妨再睇一睇, 想下係咪真係有換機需要.... 可掛字幕呢樣野又睇 ISO 講真用電腦駁 Amp + TV 睇就搞店, 再唔係埋買部 media player 都係 1k 有找~

好似我呢個 case, 原來部所有 input 入 amp 再出黎個畫質已經係唔錯~ 音效都有十分唔錯既效果.... 如果番轉頭我可能只會用果幾千蚊換個隆宇可能實際d.... {:1_338:}

malretep 發表於 2013-1-5 14:45

fungjai 發表於 2013-1-4 15:45
一般普羅大眾, AV 新手都唔會無啦啦識 set 又求助無門.... 睇下書可能會學到少少其本野, 走去買支音壓計 ...

其實買支音壓計和auto tune分別真係很大。

guly 發表於 2013-1-5 17:19

{:6_193:}{:6_193:}

jj021580 發表於 2013-1-7 16:46

用緊93的路過

Bunnydaddy 發表於 2013-1-10 17:50

正想買OPPO 103, thank you for your sharing.
頁: 1 2 [3]
查看完整版本: Oppo 103 換機之後感

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。