tobis 發表於 2013-1-3 18:33

av amp 夾喇叭又一種聲,再夾後級又一種聲,
之換下power cord,喇叭線又另一種。
咁咪變咗炒雜會{:1_336:}

avlam 發表於 2013-1-3 18:36

tobis 發表於 2013-1-3 18:33 static/image/common/back.gif
av amp 夾喇叭又一種聲,再夾後級又一種聲,
之換下power cord,喇叭線又另一種。
咁咪變咗炒雜會 ...

都係一種樂趣嚟!

tobis 發表於 2013-1-3 18:39

avlam 發表於 2013-1-3 18:23 static/image/common/back.gif
天記我自己就覺得好一般!

天記同m記係咪差吾多,
因為我都幾想買marantz{:1_332:}

avlam 發表於 2013-1-3 18:42

tobis 發表於 2013-1-3 18:39 static/image/common/back.gif
天記同m記係咪差吾多,
因為我都幾想買marantz

馬記同天記都好一般,不過係fans就唔使理!

tobis 發表於 2013-1-3 18:43

avlam 發表於 2013-1-3 18:36 static/image/common/back.gif
都係一種樂趣嚟!

係呀,完全同意{:1_351:}

真係好好玩,不過就{:8_366:} 開始俾女朋友鬧了

tobis 發表於 2013-1-3 18:45

rlwk2009 發表於 2013-1-3 18:22 static/image/common/back.gif
P 記配 b&w 都唔錯

p記呢期都好hit,一陣會去望下先{:6_236:}

avlam 發表於 2013-1-3 18:48

tobis 發表於 2013-1-3 18:43 static/image/common/back.gif
係呀,完全同意

真係好好玩,不過就 開始俾女朋友鬧了

佢唔like你喺屋企玩,咁咪出去玩囉!{:1_343:}

mantam121 發表於 2013-1-3 18:52

聽開M記,又收貨,換番M記咪吾洗煩.SR6007/7007都吾錯.

tobis 發表於 2013-1-3 18:53

avlam 發表於 2013-1-3 18:48 static/image/common/back.gif
佢唔like你喺屋企玩,咁咪出去玩囉!

唯有係咁{:6_235:}
你迫我架{:6_212:}

manKi 發表於 2013-1-3 18:54

B&W CM series... 口味首選Denon, 萬元預算選Yamaha {:6_211:}
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: b&w cm 1 夾咩amp好?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。