louis001 發表於 2012-12-31 18:53

冬風起 三蛇肥 (同場加映 香艷劏蛇)

冬風起 三蛇肥 個個刀年尾開箱又末日進補 禾刀唔執輸 整返三條蛇仔反下 最少剎你TWO 啤先{:6_138:}
第一條 sommer 4mm {:6_235:}

第二條 紅噹噹既 紅腸蛇 {:6_183:}

第三條 acrolink 7N-P4020III 美蛇 因為美蛇唔岩禾口味 所以禾要劏左佢先得{:6_241:}

有紅頭 有金頭 變做乜野蛇考呢{:6_131:}最後決定...................{:6_138:}變左條金腳帶

最後黎張全家幅{:6_182:}全部都係度煲緊 等禾煲多一個月先出包膠 {:6_229:}

mantam121 發表於 2012-12-31 18:59

{:6_193:}{:6_193:}

louis001 發表於 2012-12-31 19:09

mantam121 發表於 2012-12-31 18:59 static/image/common/back.gif

多謝兩位師兄加分{:6_162:}我條紅腸多得水晶師兄唔少啦{:6_199:}
唔係你的包膠咁Q毒 我駛鬼買黎解毒呀 {:6_202:}不過 條線真係唔差
要多謝水晶師兄真心包膠{:6_182:}

plnl88 發表於 2012-12-31 19:22

louis001 發表於 2012-12-31 19:09 static/image/common/back.gif
多謝兩位師兄加分我條紅腸多得水晶師兄唔少啦
唔係你的包膠咁Q毒 我駛鬼買黎解毒呀 ...

客氣客氣。
條 wireworld electra 唔錯架。
當然 silver electra 就更好啦。
借條避震金蛇你試試。{:6_138:}

louis001 發表於 2012-12-31 19:26

plnl88 發表於 2012-12-31 19:22 static/image/common/back.gif
客氣客氣。
條 wireworld electra 唔錯架。
當然 silver electra 就更好啦。

你又黎{:6_121:}等我反完呢三條先{:6_136:}
放心好野禾一定試 {:6_131:}最多咪..........................{:6_244:} 咩野囉{:6_146:}

plnl88 發表於 2012-12-31 19:34

louis001 發表於 2012-12-31 19:26 static/image/common/back.gif
你又黎等我反完呢三條先
放心好野禾一定試   最多咪.................... ...

條金蛇係【含笑半步釘】黎。{:6_138:}

guly 發表於 2012-12-31 19:43

天氣咁凍, 嚟3條肥蛇, 真係絕配!!{:6_195:}{:6_196:}

louis001 發表於 2012-12-31 19:49

plnl88 發表於 2012-12-31 19:34 static/image/common/back.gif
條金蛇係【含笑半步釘】黎。

禾知啦 不過你毒我唔到既{:6_138:}
禾出年先買AMP 而家重頭痛緊組合問題
因為個櫃放唔到5010 唔係唔駛咁煩
而家煩緊 換喇叭然後轉會P記丫
定係 P記+後級配 返我對Dali
定係 天龍+後級配 返我對Dali
後級用咩野好 已經有排煩 所以你條含釘 禾諗禾要攪掂晒套器材先拎黎含咯{:6_182:}
不過都要多謝水晶兄{:6_162:}

keke323 發表於 2012-12-31 21:16

【含笑半步釘】{:6_121:}{:8_369:}

jeff113 發表於 2012-12-31 21:46

剛用梗紅腸去LX85,反應正面{:8_392:}
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 冬風起 三蛇肥 (同場加映 香艷劏蛇)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。