kenjilai916 發表於 2012-12-18 22:50

plnl88 發表於 2012-12-18 22:39 static/image/common/back.gif
香港無 GT50。

{:6_136:} 所以為有介紹師兄..買...55vt50 / 50st50 嘍....{:6_182:}
{:6_179:} 50gt50{:6_122:} ...就只好向台灣,中國或美國訂購了....

{:6_147:} 大馬...沒完貨了...{:6_147:}

elmohkg 發表於 2012-12-18 23:01

低B一問,是否直插落牆嘅電制,唔好用拖板,如果屋企D電線老化,是否影響電嘅供應?

elmohkg 發表於 2012-12-18 23:12

講真,真係學海無涯,冇諗過電嘅干擾會影響畫面!{:6_203:}
條線買到部廿二吋電腦monitor.{:6_192:}
真係毒海浮生!

plnl88 發表於 2012-12-18 23:27

elmohkg 發表於 2012-12-18 23:01 static/image/common/back.gif
低B一問,是否直插落牆嘅電制,唔好用拖板,如果屋企D電線老化,是否影響電嘅供應? ...

低B一問,是否直插落牆嘅電制,唔好用拖板,<--- 電視/投投/BDP 係要用濾波拖板/電處的。
如果屋企D電線老化,是否影響電嘅供應? ...<--- YES.

plnl88 發表於 2012-12-18 23:40

elmohkg 發表於 2012-12-18 23:12 static/image/common/back.gif
講真,真係學海無涯,冇諗過電嘅干擾會影響畫面!
條線買到部廿二吋電腦monitor.
真係毒 ...

JPS 算抵玩之一喇。
都未出到 wireworld silver electra,
and 其超級大佬 platinum electra。

bigtearice 發表於 2012-12-19 04:58

唔好意思, 搭咀一問.... ST50H 同 UT50H, 有乜分別??
頁: 1 [2]
查看完整版本: 想換部巴士馬(TH-P50ST50H)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。