Jeffyy 發表於 2012-12-13 17:14

想買電視..(好開心買左啦)

里到真係好毒...{:8_401:}

上次出左kef 喇叭post ...好多ching 覺得我個電視太細{:8_366:}其實我自己都覺好耐...

現在用緊Sony EX500 40" ...想換大D , 有3隻model 我覺得幾好,

Sharp LC-52LX840H / Sony HX750 55" / Sony HX850 55"

其實sony 果兩部除左外表, 畫質功能差好遠?{:8_384:}

avlam 發表於 2012-12-13 17:37

55VT50{:1_345:}

關大爺 發表於 2012-12-13 17:40

55VT50 x2{:6_193:}

miipp 發表於 2012-12-13 18:35

我近排都係 750 同 850 之間作比較,去電器鋪睇過幾次,外觀 850 好好多,畫汁兩者睇唔出有明顯分別,性價比 750 高

joelcan 發表於 2012-12-13 18:41

唔想後悔就55VT50 x3

plnl88 發表於 2012-12-13 18:55

joelcan 發表於 2012-12-13 18:41 static/image/common/back.gif
唔想後悔就55VT50 x3

前日我係愉景新城 SHOWROOM,
見到佢地真係倒 55VT50 米。
部 VT50 竟然放係 四呎 個位。
上面放部 47"? 42"? WT50。
全部用 鮮艷 MODE 行 default。
我問店員點解唔校好 D,
佢話方便放唔同的 demo file。
死未!{:6_123:}

mantam121 發表於 2012-12-13 18:57

55VT50 Plasma.{:6_193:}

tinghai 發表於 2012-12-13 19:11

avlam 發表於 2012-12-13 17:37 static/image/common/back.gif
55VT50

VT50機王。就算50ST50都靚過晒所有LED TV

avlam 發表於 2012-12-13 19:40

plnl88 發表於 2012-12-13 18:55 static/image/common/back.gif

啲屎早兩三年前已經係咁!{:9_440:}

miipp 發表於 2012-12-13 20:31

plnl88 發表於 2012-12-13 18:55 static/image/common/back.gif

這次比較了 VT50, WT50 嗎? {:6_175:}
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: 想買電視..(好開心買左啦)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。