siubil 發表於 2012-12-14 17:35

Gorgeous 發表於 2012-12-14 12:21 static/image/common/back.gif
只係道聽途說, 我用緊85, 都好滿意佢睇戲既表現

個差價令到 85 更加抵{:1_326:}

edlsang 發表於 2012-12-14 20:04

{:6_237:}Welcome to jion LX86 !

KL988 發表於 2012-12-15 01:10

kenchui 發表於 2012-12-14 12:06 static/image/common/back.gif
師兄,
我都想入部85呀, 想問問你係邊度見到有得買呀?
可以pm我呀, thanks

Ching, 我權限低, pm唔到, 但你去友誠行一轉就見到.......直頭標咗價唔駛問都見到, 因為我唔知版規可否開名or show層數.......sorry

KL988 發表於 2012-12-15 01:15

kenchui 發表於 2012-12-14 12:06 static/image/common/back.gif
師兄,
我都想入部85呀, 想問問你係邊度見到有得買呀?
可以pm我呀, thanks

原本send到喎, 已send, pls check pm

KL988 發表於 2012-12-15 01:22

siubil 發表於 2012-12-14 17:35 static/image/common/back.gif
個差價令到 85 更加抵

85都真係好抵o架......但86 好似今8月先出, 而家已經跳到呢個位......我覺得好吸引囉, so行動支持

kenchui 發表於 2012-12-16 00:13

KL988 發表於 2012-12-15 01:22 static/image/common/back.gif
85都真係好抵o架......但86 好似今8月先出, 而家已經跳到呢個位......我覺得好吸引囉, so行動支持...

Thanks. 師兄! {:1_338:}
今日已經去睇了. 原本都係打算買85, 不過原來同86都只係差2千幾, 其實86變相幾抵買, 反觀85去貨又唔係真係太平……
唉,行左一個下午……諗諗下其實我又唔需要太高階既amp, 又過唔到老佛爺果關, 所以我最後只係買左部56……

不過部56又真係幾抵玩, 比onkyo818高一個grade, 但係都只係貴5舊水咋, very good啦。

由onkyo轉會到pioneer, 希望事事順利! {:8_394:}

KL988 發表於 2012-12-16 02:45

kenchui 發表於 2012-12-16 00:13 static/image/common/back.gif
Thanks. 師兄!
今日已經去睇了. 原本都係打算買85, 不過原來同86都只係差2千幾, 其實86變相幾 ...

Wow.....Great, 總算有收穫啦 {:6_193:} . 恭喜晒Ching, welcome to Pioneer family {:6_237:}

ellen 發表於 2012-12-17 14:59

kenchui 發表於 2012-12-16 00:13 static/image/common/back.gif
Thanks. 師兄!
今日已經去睇了. 原本都係打算買85, 不過原來同86都只係差2千幾, 其實86變相幾 ...

師兄,

你用過Onkyo,而加轉Pioneer.
請問Onkyo同Pioneer不同之處在於哪裡??

我成日都聽d人講話Onkyo好過Pionner, 不過又無講話點樣好.

你可唔可以講講.....{:6_196:}

kenchui 發表於 2012-12-17 15:04

ellen 發表於 2012-12-17 14:59 static/image/common/back.gif
師兄,

你用過Onkyo,而加轉Pioneer.

你好, pioneer我都係新仔, 部機早兩日先買仲未有時間駁, 有機會同大家研究下, 分享下個分別~{:8_394:}

ellen 發表於 2012-12-17 16:29

kenchui 發表於 2012-12-17 15:04 static/image/common/back.gif
你好, pioneer我都係新仔, 部機早兩日先買仲未有時間駁, 有機會同大家研究下, 分享下個分別~...

好呀!好呀

咁就一乎等你好消息{:6_178:}
頁: 1 2 3 4 [5] 6
查看完整版本: 十年一換 - (Amp): 55變85, 85變86

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。