laiho 發表於 2009-6-13 00:38

成套野生晒,人聲清咗surround好咗d聲厚咗{:6_193:} , 所以speaker一定要加釘腳
hintel 發表於 2009-6-13 00:31 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
依家明啦!{:6_142:}

qq1122yq 發表於 2009-6-13 00:52

終於有覺好瞓{:6_151:}
咁就為之 VVVVVery Good 啦{:6_176:}

Travice 發表於 2009-6-13 01:27

可唔可以話我知買O左幾多錢呀???

咁你用緊咩 Subwoofer 呀??

米赫洛域 發表於 2009-6-13 01:35

師兄!d tack唔使用咁多架,用一粒咁大就得架啦!太多低音有機會朦。

Metropolis 發表於 2009-6-13 09:55

laiho 兄, 我都有睇過你哩d 釘, 介唔介意講下d 釘同碟買左幾錢? 仲有其實有冇機會會有逐粒買架呢?

laiho 發表於 2009-6-13 10:47

大既$180一套三粒細既一套六粒$160,全部連碟
我樓下有間可以遂粒買不過都幾貴$60粒
size比一套六粒差唔多,可能大dd
我今日都要去一粒放中置後面
http://www.post76.com/discuss/attachments/forumid_5/0905130020845cd10def5a3838.jpg

timka 發表於 2009-6-13 10:56

33# laiho

pm唔係咁方便..不過阿SAM哥有時都會返大陸抖下...或者佢未落返黎o者

timka 發表於 2009-6-13 11:00

46# laiho

都幾平wo....介唔介意pm邊間買呀...
同埋呢隻都幾靚仔,睇落仲可以調較高低....買俾sub仔用...落4隻都唔怕搖下搖下~{:6_193:}

laiho 發表於 2009-6-13 14:40

46# laiho

都幾平wo....介唔介意pm邊間買呀...
同埋呢隻都幾靚仔,睇落仲可以調較高低....買俾sub仔用...落4隻都唔怕搖下搖下~{:6_193:}
timka 發表於 2009-6-13 11:00 http://www.post76.com/discuss/images/common/back.gif
呢隻釘腳鴨記都見到有,不過冇得逐粒買四粒一套
好似都係二百內

sharpmd 發表於 2009-6-14 01:33

師兄盒釘百幾蚊,請問邊度買架,小弟都想買返盒
thanks a lot
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9
查看完整版本: 我的床下抵(P.4,P.7更新)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。