dragonyam 發表於 2012-12-9 11:05

MK Sound Is Better...{:6_193:}

guly 發表於 2012-12-9 11:30

MK 出晒名打心口!!

Jackiewakusome 發表於 2012-12-9 11:54

Velodyne DD 15"!!!!! {:1_248:}

bigair 發表於 2012-12-9 12:33

Sunfire打唔打呢?

whiteshadow 發表於 2012-12-9 14:19

bigair 發表於 2012-12-9 12:33 static/image/common/back.gif
Sunfire打唔打呢?

Sun仔唔算, 只可以說是樣樣有點, 及比較耐聽的十仔, 即係唔會聽得辛苦及有壓力
而KK 即係由 MK之父, 有源主動式超低音喇叭之父的Ken Kreisel 推出既十仔,
間公司名好似叫Ken KreiselProfessional Sound subwoofer
可惜我未聽過, 但聽師兄們說聲音表現上是進化了的MK

而你想打心口, 而我聽過的, DD12, (未聽過DD15, 唔知, 哈) 及 MK出既250, 都會比足功課你...

bigair 發表於 2012-12-9 16:05

whiteshadow 發表於 2012-12-9 14:19 static/image/common/back.gif
Sun仔唔算, 只可以說是樣樣有點, 及比較耐聽的十仔, 即係唔會聽得辛苦及有壓力
而KK 即係由 MK之父, 有源 ...

MK250我聽過,真係好堅,不過筆直超標{:6_168:}

mantam121 發表於 2012-12-9 16:30

bigair 發表於 2012-12-9 16:05 static/image/common/back.gif
MK250我聽過,真係好堅,不過筆直超標

筆直幾多到?

bigair 發表於 2012-12-9 16:40

mantam121 發表於 2012-12-9 16:30 static/image/common/back.gif
筆直幾多到?

10K內有無好介紹{:6_128:}

ronan 發表於 2012-12-9 16:59

bigair 發表於 2012-12-9 16:40 static/image/common/back.gif
10K內有無好介紹

不如比多少少入mk 1250

$11xxx

mantam121 發表於 2012-12-9 17:00

bigair 發表於 2012-12-9 16:40 static/image/common/back.gif
10K內有無好介紹

如果係MK,就試下SB-12 or SB-1250THX.
威力登,可以試下1000ultra.
不過MK MX250如果水貨都係!@*))
頁: 1 [2] 3 4 5
查看完整版本: 想升級十仔

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。