frankpoon 發表於 2012-12-9 00:44

http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=102540
ITOY, 哈哈, 如有雷同, 實屬巧合. 假老鼠...假proac...

不過我有小小意見, 你兩袋野, 稍嫌太fit, 繩收得太緊, 有點死力的感覺, 唔夠柔力.

應該個袋稍大些小, 然後繩綁於較高的位置, 使石碎能自然小小散於袋內形成柔力.

我係睇真老鼠使用說明理解出來的, 有句甘講"當老鼠頭有小小垂下時, 為放置最佳效果."

itoy2008 發表於 2012-12-9 00:54

KING 發表於 2012-12-9 00:16 static/image/common/back.gif
廳Foucs Audio ,房 Quad

imagine so good {:6_178:} {:6_178:} {:6_128:}

itoy2008 發表於 2012-12-9 00:58

leo25 發表於 2012-12-9 00:35 static/image/common/back.gif
但係會唔會用錯物料呢?, 喇叭頂放電器石吸震?

我當佢地係有助吸震作用.{:6_176:}

itoy2008 發表於 2012-12-9 01:10

frankpoon 發表於 2012-12-9 00:44 static/image/common/back.gif
http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=102540
ITOY, 哈哈, 如有雷同, 實屬巧合. 假老鼠. ...

哈哈,DIY都可以話係假野架啦...但d聲我都重係找唔到我想要既...
我岩岩搭同事入條OCC銅加銀既都要~$145 一呎,期待佢聖誕前到...

itoy2008 發表於 2012-12-9 01:20

frankpoon 發表於 2012-12-9 00:44 static/image/common/back.gif
ITOY, 哈哈, 如有雷同, 實屬巧合. 假老鼠. ...

已叫老朋友車左兩個大小小既袋{:6_176:} 再做比較{:6_122:} ,好似你個兩個可以係邊度買?{:6_141:}

leo25 發表於 2012-12-9 01:36

itoy2008 發表於 2012-12-9 00:58 static/image/common/back.gif
我當佢地係有助吸震作用.

{:6_121:} 當都得? 估計電器石應該冇吸震作用, 亂擺野上喇叭頂可能會衰聲左添{:6_136:}
不過黠都好, 最緊要你自己耳仔收貨{:6_142:}

itoy2008 發表於 2012-12-9 03:43

聽左成晚又唔覺聲差woo,因石仔有唔同大細,直覺上應該有用^^聽多排先叻走它們,可能就知有冇需要^^

frankpoon 發表於 2012-12-9 09:03

itoy2008 發表於 2012-12-9 01:20 static/image/common/back.gif
已叫老朋友車左兩個大小小既袋 再做比較 ,好似你個兩個可以係邊度買?...

SSP, 由金鋪行去永盛經過的一間相機配件鋪, (唔係西9個邊)

有好多唔同大小架.

zoneaudio 發表於 2012-12-9 10:57

過關會唔會話你偷運核原料........-_-"

KING 發表於 2012-12-9 11:07

itoy2008 發表於 2012-12-9 03:43 static/image/common/back.gif
聽左成晚又唔覺聲差woo,因石仔有唔同大細,直覺上應該有用^^聽多排先叻走它們,可能就知有冇需要^^ ...

你溝入純白鋼沙及水晶沙(鑛沙)入去,將電氣石份量減一半,再聽一聽改變有幾多啦!
頁: 1 2 [3] 4 5
查看完整版本: 我的老鼠袋,初試版

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。