marcolam 發表於 2012-12-7 22:53

kmissp 發表於 2012-12-7 22:35 static/image/common/back.gif

Thanks ching

rickyfab 發表於 2012-12-7 23:19

marcolam 發表於 2012-12-7 21:21 static/image/common/back.gif
我知道 但是老細話如果將+仔放落地會阻住地方和如果放+仔落地,她叫我每晚也放自已落地陪十仔 ...

試下加埋黑麻石墊底, 中置落釘, 應該會改善唔少

marcolam 發表於 2012-12-7 23:27

rickyfab 發表於 2012-12-7 23:19 static/image/common/back.gif
試下加埋黑麻石墊底, 中置落釘, 應該會改善唔少

hi ching,有沒有中置針腳推介{:6_190:}

rickyfab 發表於 2012-12-7 23:30

marcolam 發表於 2012-12-7 23:27 static/image/common/back.gif
hi ching,有沒有中置針腳推介

我用緊淘寶貨咋{:1_332:}

jayzhk 發表於 2012-12-7 23:31

marcolam 發表於 2012-12-7 21:21 static/image/common/back.gif
我知道 但是老細話如果將+仔放落地會阻住地方和如果放+仔落地,她叫我每晚也放自已落地陪十仔 ...

D女人就係甘麻煩!都吾明有幾阻住佢!{:6_132:}

rickyfab 發表於 2012-12-7 23:34

jayzhk 發表於 2012-12-7 23:31 static/image/common/back.gif
D女人就係甘麻煩!都吾明有幾阻住佢!

中肯D講, 以樓主屋企環境, 放出黎又真係幾阻地方既{:6_136:}

marcolam 發表於 2012-12-7 23:48

jayzhk 發表於 2012-12-7 23:31 static/image/common/back.gif
D女人就係甘麻煩!都吾明有幾阻住佢!

我還有三隻狗狗,所以......{:6_180:}

marcolam 發表於 2012-12-7 23:52

rickyfab 發表於 2012-12-7 23:30 static/image/common/back.gif
我用緊淘寶貨咋

其實那種質地比較好或大路d, 例如木製, 石墨製等等..我真的一點也不曉.

jv6081 發表於 2012-12-8 00:31

{:6_195:}{:6_196:}
ching 可以買新玩具嚟玩已經好幸福喔 {:6_139:}

marcolam 發表於 2012-12-8 00:34

jv6081 發表於 2012-12-8 00:31 static/image/common/back.gif
ching 可以買新玩具嚟玩已經好幸福喔

many thanks
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7
查看完整版本: 開箱 -XPA-5

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。