dog16999 發表於 2012-12-1 18:42

VT50 同 HX950 chiing們覺得邊個好呢

想係 VT50 同 HX950 選購其一個 chiing們覺得邊款個好呢

raymond430 發表於 2012-12-2 07:20

如果係我,一定選VT50

風仔風仔仔 發表於 2012-12-2 09:46

老實講到目前為止。plasma睇得舒服好多。

tony1818 發表於 2012-12-2 10:19

買VT50包你唔會後悔{:6_226:}

關大爺 發表於 2012-12-2 10:23

買VT50包你唔會後悔x2{:6_193:}

MarkKwok 發表於 2012-12-2 11:49

如果你係高清迷,鐘意畫面光光猛猛、立立令,畫面影像利到手,顏色勁鮮豔(但假假地) --> 唔使諗 LED TV 啦!{:6_193:}(不過睇得耐隻眼好累,好剌眼)

但如果你鐘意畫面自然d ,有電影感(好似係戲院睇戲咁),黑位有層次d (不過旗艦 LED TV 已追近左),立體感重dd,顏色自然真實,長時間睇隻眼舒服d --> 咪 Plasma TV 囉{:6_237:}

我自己由 Samsung LED (C7000) 轉 Plasma (ST50),完全無後悔,隻眼睇得舒服好多。 不過又唔可以話 Plasma 贏晒既,我覺得各有各好,睇你喜好啦。{:6_189:}

avlam 發表於 2012-12-2 12:08

大部分師兄都係揀50嫁啦!plasma嘅立體感係好自然,冇咁假!{:1_253:}

my_friend 發表於 2012-12-2 13:05

我眼好敏感, 睇LCD(電腦/朋友家TV)會勁標眼水, 但睇PLASMA無哩個問題 {:6_237:}

shark.l 發表於 2012-12-2 13:32

VT50 for sor sure!{:6_193:}

lkwah123 發表於 2012-12-2 13:43

VT50   {:6_193:}
頁: [1] 2 3
查看完整版本: VT50 同 HX950 chiing們覺得邊個好呢

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。