emuho888 發表於 2012-11-30 23:31

edlsang 發表於 2012-11-30 23:11 static/image/common/back.gif
Paul 哥玩嘢...........

鴨民哥哥:搞下氣氛啫{:9_429:}

keke323 發表於 2012-11-30 23:36

emuho888 發表於 2012-11-30 23:30 static/image/common/back.gif
我用左大半日時間 番覆用左聽到「滾瓜熟練」嗰幾套戲(IRONMAN,BATTLESHIP,AVENGERS)...

食左春藥 {:9_422:}

emuho888 發表於 2012-11-30 23:37

keke323 發表於 2012-11-30 23:36 static/image/common/back.gif
食左春藥

好得人驚{:9_433:}

keke323 發表於 2012-11-30 23:40

emuho888 發表於 2012-11-30 23:37 static/image/common/back.gif
好得人驚

整個 103 開箱已經夠衰架啦 {:6_199:}
而家仲要走火入埋魔 {:8_401:} ,仲搞到食埋春藥 {:8_372:}
完全都唔理我地感受既 {:6_125:}

Lok80 發表於 2012-11-30 23:46

keke323 發表於 2012-11-30 23:40 static/image/common/back.gif
整個 103 開箱已經夠衰架啦
而家仲要走火入埋魔,仲搞到食埋春藥
完全 ...

完全同意ching嘅講法{:8_376:}

agnes_b 發表於 2012-11-30 23:48

可唔可以詳述下改咗啲乜同摩咗幾錢{:6_212:}

emuho888 發表於 2012-11-30 23:57

keke323 發表於 2012-11-30 23:40 static/image/common/back.gif
整個 103 開箱已經夠衰架啦
而家仲要走火入埋魔,仲搞到食埋春藥
完全 ...

我已經無提聽CD 嗰part{:8_368:}

emuho888 發表於 2012-11-30 23:58

agnes_b 發表於 2012-11-30 23:48 static/image/common/back.gif
可唔可以詳述下改咗啲乜同摩咗幾錢

可能貼多左張貼紙咋{:8_368:}

Tomotoshi 發表於 2012-12-1 00:02

emuho888 發表於 2012-11-30 23:58 static/image/common/back.gif
可能貼多左張貼紙咋

我又想貼返張........ {:8_395:}

keke323 發表於 2012-12-1 00:26

emuho888 發表於 2012-11-30 23:57 static/image/common/back.gif
我已經無提聽CD 嗰part

時運高咩都聽唔到{:6_204:} {:6_204:}
頁: 1 2 [3] 4 5 6
查看完整版本: 我部Oppo103喺咪壞左呀? (T-T)

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。