miipp 發表於 2012-11-30 16:33

wesleylau 發表於 2012-11-30 11:50 static/image/common/back.gif
師兄我o係megabox見到vt30有部50"display個價都好ok下
有興趣可以去睇下

新款新機咁平, 點解呢度咁多人會考慮舊款兼貴價的陳列機架 {:6_168:}

miipp 發表於 2012-11-30 16:36

wai716 發表於 2012-11-30 01:10 static/image/common/back.gif
我係新手岩岩都想返去買部55",諗緊買750定850,我去左一轉睇晒750,850同950既分別,發覺750係最底玩,俾多50 ...

師兄有無咩格價攻略參考下?

我 google map 度 search 見華強附近有好多蘇寧/國美都唔太近地鐵, 分怖得又廣, 有無邊幾間專做電視價又靚? 踩上去的路線又應該點?

wesleylau 發表於 2012-11-30 16:44

miipp 發表於 2012-11-30 16:33 static/image/common/back.gif
新款新機咁平, 點解呢度咁多人會考慮舊款兼貴價的陳列機架

因為我見平一半有多...{:6_139:}

explorerhk 發表於 2012-11-30 17:46

miipp 發表於 2012-11-30 22:02

wesleylau 發表於 2012-11-30 16:44 static/image/common/back.gif
因為我見平一半有多...

點樣半價法?我見呢版開箱的陳列機係天價 {:6_202:}

wesleylau 發表於 2012-11-30 22:07

miipp 發表於 2012-11-30 22:02 static/image/common/back.gif
點樣半價法?我見呢版開箱的陳列機係天價

我見佢標差唔多三萬賣萬頭咯…可能我睇錯 {:6_174:}

miipp 發表於 2012-11-30 22:12

wesleylau 發表於 2012-11-30 22:07 static/image/common/back.gif
我見佢標差唔多三萬賣萬頭咯…可能我睇錯

三萬頭減價 {:6_176:}

今日的面板唔值錢架啦 {:6_202:}

http://tw.news.yahoo.com/%E9%B4%BB%E6%B5%B760%E5%90%8B%E9%9B%BB%E8%A6%96%E5%8C%97%E7%BE%8E%E9%96%8B%E7%B4%85%E7%9B%A4-%E9%83%AD%E5%8F%B0%E9%8A%98-%E5%85%A5%E8%82%A1%E5%A4%8F%E6%99%AE%E5%BE%88%E5%BF%AB%E6%9C%89%E7%B5%90%E6%9E%9C-053829611--finance.html

wai716 發表於 2012-11-30 22:45

miipp 發表於 2012-11-30 16:36 static/image/common/back.gif
師兄有無咩格價攻略參考下?

我 google map 度 search 見華強附近有好多蘇寧/國美都唔太近地鐵, 分怖得又 ...

想當日一對電波夫婦(好耐冇返過內地了...)由香港坐鐵路到深圳,再乘坐綠色線既深圳地鐵到華強站落車,一出a(好似係...)出口行前幾廿步已經係華強北路,之後向左轉由頭行到尾都係電器店(國美同蘇0),每間走入去都有晒你要睇既款,s記同p記都有架,你可以搵個位坐低慢慢睇,上面唔同香港百記,冇人會埋黎sell你,你有要求就同佢講(例如轉2d轉3d又轉2d,好好服務架{:6_193:} )行到肚餓就圍都有野食,係人多要小心財物,行到見到住宅區就唔好再行啦~因為個邊係冇野賣的,再打的到皇崗關口舒舒服服過關返香港,不過我就打算去虫虫買,明碼實價唔便講價,中港車又安排埋,仲有埋架餐你check,一店式搞掂晒唔使煩

fullwell 發表於 2012-11-30 23:16

wai716 發表於 2012-11-30 22:45 static/image/common/back.gif
想當日一對電波夫婦(好耐冇返過內地了...)由香港坐鐵路到深圳,再乘坐綠色線既深圳地鐵到華強站落車,一出a ...

Ching, 虫虫即係乜?

spikechau 發表於 2012-12-1 01:17

wai716 發表於 2012-11-30 22:45 static/image/common/back.gif
想當日一對電波夫婦(好耐冇返過內地了...)由香港坐鐵路到深圳,再乘坐綠色線既深圳地鐵到華強站落車,一出a ...

我都想去蟲蟲買。你地有無打算大約幾時買同買咩model ? 討論下!
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 北上買電視請教各師兄

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。