bigair 發表於 2012-11-25 17:41

買啦買啦{:6_222:}

gikifk 發表於 2012-11-25 20:19

我地D窮人都係買103多D

古晶 發表於 2012-11-25 21:39

mantam121 發表於 2012-11-25 17:00 static/image/common/back.gif
請D師兄就話103畫質好過95 ,聲音就95好D

師兄講緊果步103好似人地麼左機既啵

古晶 發表於 2012-11-25 21:40

tsewongsheung 發表於 2012-11-25 12:36 static/image/common/back.gif
聽歌係咪正過103好多呢?

105有巴能屎書出架,應該會幾大分別

mantam121 發表於 2012-11-25 22:03

古晶 發表於 2012-11-25 21:39 static/image/common/back.gif
師兄講緊果步103好似人地麼左機既啵

係!{:6_200:} 又無見佢地講部103係"摩"左,佢話
"D師兄左試右試;
都話103畫面好過95,聲就調轉95好過103…咁即糸平手啦!"

tsewongsheung 發表於 2012-11-25 23:24

kc275 發表於 2012-11-25 17:09 static/image/common/back.gif
襯末攞貨轉隻105啦

開頭我預1-2k 架咋{:1_247:}

而家已經over晒不值

tsewongsheung 發表於 2012-11-25 23:25

mantam121 發表於 2012-11-25 22:03 static/image/common/back.gif
係! 又無見佢地講部103係"摩"左,佢話
"D師兄左試右試;
都話103畫面好過95,聲就調轉95好過103… ...

乜嘢係摩左機呀?

孤身走我路 發表於 2012-11-26 11:26

唉.....捱樹皮的日子又來臨了..........{:6_147:}

(我一直貧窮在線........){:6_125:}

古晶 發表於 2012-11-26 16:11

mantam121 發表於 2012-11-25 22:03 static/image/common/back.gif
係! 又無見佢地講部103係"摩"左,佢話
"D師兄左試右試;
都話103畫面好過95,聲就調轉95好過103… ...

格離網講果步103pk95係麼左架,因為我同麼果個師苦同機主都幾熟下{:6_210:}

古晶 發表於 2012-11-26 16:12

tsewongsheung 發表於 2012-11-25 23:25 static/image/common/back.gif
乜嘢係摩左機呀?

飛發改裝
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: oppo 105

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。