Lok80 發表於 2012-11-21 23:39

恭喜晒!{:6_195:}有咁多生日禮物!!{:6_149:}

bensoncfmak 發表於 2012-11-21 23:53

超重量級低十仔,呢個生日應{:6_151:} {:6_196:}

saint@silver 發表於 2012-11-22 00:09

ching 收完生禮物,好快又會收到聖誕禮物. {:9_407:}

pac 發表於 2012-11-22 06:21

fungl 發表於 2012-11-21 23:30 static/image/common/back.gif
Pac Hing,
U just change Sub ja wor...

就係因為咁,所以咪要爭樹皮食囉,你話喇,咁多人食樹皮、樹皮會唔會貴先?{:6_181:} ,仲有個怪現象,我家大人話,隻DD12十太細唔好睇,分分鍾要轉DD15十呀!,我就凌願放多隻DD12十上面好過,點睇,依餐分分鐘樹皮都無得食{:6_181:}

ckman0302 發表於 2012-11-22 06:46

fungl 發表於 2012-11-21 23:29 static/image/common/back.gif
C-Hing,
Do u know "This design is JL only?or all subwoofer also??"
Thx!

Sunfire EQ 同 Velodyne DD-12之前都有朋友試過(大家都係用咗2-3年.......我2年咋!{:6_199:} ),我聽聞佢地都係''煲''死咗!其它牌子就唔清楚......{:6_179:}
另代理都話,前面個開關掣只係off咗電腦板'但冇off後面份amp所以建議唔用時off咗後面個開關掣,斷估唔會無啦啦,加個開關掣係後面掛,而家我果隻都要將佢後面成份换返加有開關掣{:6_146:}

dicklcp 發表於 2012-11-22 06:54

冇樹皮食,樹樓都係唔錯既選揀{:9_407:},恭喜ching有新野玩

keith688 發表於 2012-11-22 10:22

jack331 發表於 2012-11-21 14:18 static/image/common/back.gif
如果唔計錢,其實地方唔係真係好細,113個超低會輕易就做到唔同低音的層次...

我都同意110>113唔止3吋分別.會係下次目標!

keith688 發表於 2012-11-22 10:25

saint@silver 發表於 2012-11-22 00:09 static/image/common/back.gif
ching 收完生禮物,好快又會收到聖誕禮物.

冇啦一次過!

keith688 發表於 2012-11-22 10:27

pac 發表於 2012-11-22 06:21 static/image/common/back.gif
就係因為咁,所以咪要爭樹皮食囉,你話喇,咁多人食樹皮、樹皮會唔會貴先? ,仲有個怪現象,我 ...

樹葉都頂得下!

keith688 發表於 2012-11-22 10:31

ckman0302 發表於 2012-11-22 06:46 static/image/common/back.gif
Sunfire EQ 同 Velodyne DD-12之前都有朋友試過(大家都係用咗2-3年.......我2年咋! ),我聽 ...

師兄嗰隻112之前冇開關掣........
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9
查看完整版本: 給自己的生日禮物 ( 2 ) JL

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。