tangcoma 發表於 2012-11-20 18:01

fuman0123 發表於 2012-11-20 12:18 static/image/common/back.gif
我港版嚟,幫人整咋嗎

師兄你收唔收到我D E-Mail ?

fuman0123 發表於 2012-11-20 18:02

tangcoma 發表於 2012-11-20 18:01 static/image/common/back.gif
師兄你收唔收到我D E-Mail ?

收功返去幫你攪

tangcoma 發表於 2012-11-20 18:35

fuman0123 發表於 2012-11-20 18:02 static/image/common/back.gif
收功返去幫你攪

真係辛苦晒!{:6_162:}

fuman0123 發表於 2012-11-20 20:04

tangcoma 發表於 2012-11-20 18:35 static/image/common/back.gif
真係辛苦晒!

收貨{:6_190:}

tangcoma 發表於 2012-11-20 21:53

fuman0123 發表於 2012-11-20 20:04 static/image/common/back.gif
收貨

救命a........{:6_159:} 全部都冇效操作 , 一係就hang機............{:6_125:} 點解會咁{:6_154:} .............求大師救救小弟 !{:6_162:}

fuman0123 發表於 2012-11-21 01:07

tangcoma 發表於 2012-11-20 21:53 static/image/common/back.gif
救命a........ 全部都冇效操作 , 一係就hang機............ 點解會咁 ...... ...

咁大獲,但我已全部跟先前啲格式嚟做,咁奇!!{:6_141:}

tangcoma 發表於 2012-11-21 04:46

fuman0123 發表於 2012-11-21 01:07 static/image/common/back.gif
咁大獲,但我已全部跟先前啲格式嚟做,咁奇!!

我忍唔住download左parallels Desktop 8 ! 裝埋SRTEdit 6.2 ! 跟足網上面D方法做!冇一個成功!搞左7個鐘得個桔!{:6_159:} 想死!究竟問題出係邊到?

leqee 發表於 2012-11-23 19:20

tangcoma 發表於 2012-11-21 04:46 static/image/common/back.gif
我忍唔住download左parallels Desktop 8 ! 裝埋SRTEdit 6.2 ! 跟足網上面D方法做!冇一個成功!搞左7個鐘 ...

師兄喺某升咗0908呢版固件?亦可以send字幕檔到:service@oppobd.com,我幫你睇下乜問題。

tangcoma 發表於 2012-11-26 23:24

leqee 發表於 2012-11-23 19:20 static/image/common/back.gif
師兄喺某升咗0908呢版固件?亦可以send字幕檔到:,我幫你睇下乜問題。

己經解決左!唔該!問題出係firmware !

黑冰 發表於 2012-12-26 20:29

路過一問

播碟做唔做到外掛?

定一定要轉檔?
頁: 1 [2]
查看完整版本: 有冇師兄有以下oppo中字外掛 ? 萬分感激 !

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。