johnnykut 發表於 2012-11-19 15:15

D砂好似六神丸{:6_176:}

Alman 發表於 2012-11-19 21:20

johnnykut 發表於 2012-11-19 15:15 static/image/common/back.gif
D砂好似六神丸

Exactly{:1_351:}

以後就一於叫"六神丸"{:1_253:}

johnnykut 發表於 2012-11-19 21:29

Alman 發表於 2012-11-19 21:20 static/image/common/back.gif
Exactly

以後就一於叫"六神丸"

可能有好多師兄唔知係乜喎~~~{:6_238:}
google都好難搵了,,仲變晒樣~~

搵到張相~~
http://124.17.1.111/uploads/allimg/120719/11716_120719172724_1.jpg

九碌棍 發表於 2012-11-19 22:20

Alman 發表於 2012-11-19 04:26 static/image/common/back.gif
今早試聽,線條sharpDD, 清DD。 播舊歌Tennez Waltz和 Brothers Four "Green Field" 和聲走得更出。但發覺 ...

太死唔好架,喇叭要識得跟住音樂震先正,

Alman 發表於 2012-11-19 22:30

九碌棍 發表於 2012-11-19 22:20 static/image/common/back.gif
太死唔好架,喇叭要識得跟住音樂震先正,

對呀。 所以我減六神丸, 兼倒回play sand, 兩柱都若八成滿. 等唔會DAMP甘死。

kmr 發表於 2012-11-20 23:19

D 沙邊到有得買?

Alman 發表於 2012-11-20 23:58

kmr 發表於 2012-11-20 23:19 static/image/common/back.gif
D 沙邊到有得買?

Kmr 兄:

我在這兒加拿大小城買的。"Steel Shot" for sand blasting。 在香港, 我估會在工業原料舖找到。 以前在港我向XX"你"買。 如沒記錯, 大約HK$500 十磅。 現在我用HK$400 買到差不多 50 磅。

billymud 發表於 2012-11-21 00:22

Alman 發表於 2012-11-20 23:58 static/image/common/back.gif
Kmr 兄:

我在這兒加拿大小城買的。"Steel Shot" for sand blasting。 在香港, 我估會在工業原料舖找 ...

師兄講緊以前係買沙抑或買酒呀? {:8_390:}

Alman 發表於 2012-11-21 00:35

billymud 發表於 2012-11-21 00:22 static/image/common/back.gif
師兄講緊以前係買沙抑或買酒呀?

小弟不好杯中物。 只攪沙{:1_352:}

九碌棍 發表於 2012-11-21 10:10

Alman 發表於 2012-11-20 23:58 static/image/common/back.gif
Kmr 兄:

我在這兒加拿大小城買的。"Steel Shot" for sand blasting。 在香港, 我估會在工業原料舖找 ...

外國好興diy,屋企d野好多自己做,自己有workshop巧方便
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 固本恩物:Steel Shot "六神丸"

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。