chaser 發表於 2012-11-15 11:59

早排換左部電視,大得滯,其中一個喇叭要搵張木登放,唔係咁好睇
出ssp睇,一來唔岩高度,二來岩的又貴,小弟乃窮人一個,真係買唔到幾千元的架
咁只好向網上出癹
起淘宝搵左好耐
終於搵到間有高度選擇,可灌沙,又幾靚的架

全箱都有泡泡包住,真細心

2條柱同座,柱是空心的,可以灌沙

隨架送的腳釘同膠墊,預算唔多的我,真的岩哂

你亦可把喇叭線用送的膠帶綁在柱上

完成品

價錢﹕
rmb205+95大陸運費+$30香港順豐

物流超讚,我星期六晚訂,星期一早上收貨,送到門口

用後感
雖然唔係金屬,唔係咁重身,
但可以灌沙補救
外型我俾滿分,岩哂我的色水
貨品價錢亦岩哂我呢d窮人
雖然物流係快,怛亦貴,是一半貨品的$
但唔使我搬黎搬去,算啦

guly 發表於 2012-11-15 12:04

{:6_195:} {:6_196:}

sin 發表於 2012-11-15 12:08

good!價錢款式都好好!

wahwahb 發表於 2012-11-15 12:30

我自己對架都係淘返來的,
ssp果度d款真係唔係太o岩我口味~~!

我對雖然d釘腳唔係太正,不過都可用工具修正番,
三百多元算係咁....!

leo25 發表於 2012-11-15 12:52

最緊要啱自己心水 {:6_195:}

corolladv 發表於 2012-11-15 13:21

{:6_195:}{:6_196:}{:6_193:} good

dragonyam 發表於 2012-11-15 13:43

Good...{:6_195:}

playboy 發表於 2012-11-15 14:17

Ching 有冇條link比我我好有興趣{:9_434:}

fungl 發表於 2012-11-15 15:21

sin 發表於 2012-11-15 12:08 static/image/common/back.gif
good!價錢款式都好好!

Good!   價錢款式都好好!x 2{:6_193:}

jv6081 發表於 2012-11-15 19:41

{:6_193:}{:6_195:}{:6_196:}
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 分享taobo購的喇叭腳架

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。