tennishk 發表於 2012-11-15 08:41

請問鴨寮街永盛買AUDIOQUEST 是真貨嗎?

請問鴨寮街永盛買AUDIOQUEST 是真貨嗎?
唔該哂。

KING 發表於 2012-11-15 09:34

永x 係"威達" 特約經鎖商黎,佢門口好似都有貼出來,
不過你買果時睇睇個盒有冇"威達"貼紙,同埋都要檢查清楚先!

九碌棍 發表於 2012-11-15 10:16

KING 發表於 2012-11-15 09:34 static/image/common/back.gif
永x 係"威達" 特約組鎖商黎,佢門口好似都有貼出來,
不過你買果時睇睇個盒有冇"威達"貼紙,同埋都要檢查清楚 ...

永x須然sales成日人釘人眼超超{:1_262:}
都應該信得過{:1_351:}
買廠線我通常幫襯佢,記得吹下水o羅折頭^_^

ez1 發表於 2012-11-15 11:49

永X條肥佬成日眼啤啤, 當你係賊咁, 驚驚. {:8_369:}

corolladv 發表於 2012-11-15 13:29

永x 賣 AQ 線一定真, 不過真係幾貴, 記得要問有冇得平D..

tennishk 發表於 2012-11-15 14:20

KING 發表於 2012-11-15 09:34 static/image/common/back.gif
永x 係"威達" 特約經鎖商黎,佢門口好似都有貼出來,
不過你買果時睇睇個盒有冇"威達"貼紙,同埋都要檢查清楚 ...

唔該哂咁多位。

umojim 發表於 2012-11-15 16:22

個Sales 都好傾!

Man_n 發表於 2012-11-15 20:30

係邊處買都好,盒背一定要有威達貼紙,仲要係一次性的貼紙!(冇得番貼)同時記緊留單,有乜事去威達插佢!

Man_n 發表於 2012-11-15 20:32

九碌棍 發表於 2012-11-15 10:16
永x須然sales成日人釘人眼超超
都應該信得過
買廠線我通常幫襯佢,記得吹下水o羅折 ...

我都係去佢度買,都係要佢計平D……!

gikifk 發表於 2012-11-15 22:02

通常都有七折或八折
頁: [1] 2
查看完整版本: 請問鴨寮街永盛買AUDIOQUEST 是真貨嗎?

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。