avlam 發表於 2012-11-13 08:56

emuho888 發表於 2012-11-12 22:25 static/image/common/back.gif
乜宜家D P記機QC禁差

早兩年開始已經係!

avlam 發表於 2012-11-13 09:01

ericcch 發表於 2012-11-12 23:31 static/image/common/back.gif
唯一好彩系Pioneer維修部系我返工果頭,聽日lunch即攞去整.....

整完好快啲放!{:1_336:}

good88690 發表於 2012-11-13 09:48

YYSKY 發表於 2012-11-13 02:08 static/image/common/back.gif
其實QC唔係差,無事就出廠啦,只係選料差,及煲機時間短,寫FW軟件差,似住有上網功能就着到機就出廠,日 ...

good~

keke323 發表於 2012-11-13 10:45

我用左差唔多半年....好彩無病無痛 {:8_374:}

tsewongsheung 發表於 2012-11-13 10:46

450 會唔會都咁屎呀? 已經用過飛利浦係咁屎驚再中伏

keke323 發表於 2012-11-13 10:47

ching 有無試過 reset部機 {:6_141:}

keke323 發表於 2012-11-13 10:48

tsewongsheung 發表於 2012-11-13 10:46 static/image/common/back.gif

不過咁講...咩機都要睇彩數{:6_136:}

ericcch 發表於 2012-11-13 10:59

tsewongsheung 發表於 2012-11-13 10:46 static/image/common/back.gif

我覺得真系睇你好唔好彩囉, 好多人話Philips啲機快壞,我之前果部就系Philips千零蚊入門機,用咗三年都冇事。諗住升級換部LX-55,享受一下比較高質素的影/音效果.....點知就出事了......唉!

小弟都算系Pioneer fans......今次都跌眼鏡了

ericcch 發表於 2012-11-13 11:09

keke323 發表於 2012-11-13 10:47 static/image/common/back.gif
ching 有無試過 reset部機

其實星期日睇碟(BD)都留意到讀碟時有雜聲,但系都睇到碟,冇咩問題就冇理到。但再睇DVD時就顯示"不知名影碟"及play唔到, 再試我平時睇開的BD,讀碟時顯示"No disc".........試過重新開機都系咁

我估可能個碟盤有故障掛.....

keke323 發表於 2012-11-13 11:23

ericcch 發表於 2012-11-13 11:09 static/image/common/back.gif
其實星期日睇碟(BD)都留意到讀碟時有雜聲,但系都睇到碟,冇咩問題就冇理到。但再睇DVD時就顯示"不知名影碟 ...

咁有無試過 but插穌同埋 reset 部機...情況都係一樣 {:9_419:}
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 唉.......BDP-LX55

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。