marcolam 發表於 2012-11-13 07:03

Support 團購xpa-5! {:6_237:}

jarjarlam 發表於 2012-11-14 10:52

un5un 發表於 2012-11-11 15:08 static/image/common/back.gif
我都好想入番隻,如有團購,運費好似慳到三,幾百蚊港紙.

佢都報左俾我, total要usd811
唔知買兩部會唔會平d

rosssze 發表於 2012-11-15 11:29

siuping 發表於 2012-11-15 14:12

rosssze 發表於 2012-11-15 11:29 static/image/common/back.gif
冇冇師兄知道RCA for XPA-5用 RCA or digital coaxial RCA,想一齊定唔駛煩,Thanks.

唔係 digital 的 {:6_136:}

rosssze 發表於 2012-11-15 16:07

un5un 發表於 2012-11-16 08:19

jarjarlam 發表於 2012-11-14 10:52 static/image/common/back.gif
佢都報左俾我, total要usd811
唔知買兩部會唔會平d

電郵回覆,1~3台的運費都係差不多一樣!

robertnike 發表於 2012-11-16 10:44

即係直接可以係佢官網度買自己俾番運費可以直接送到屋企門口?{:1_326:}
請問要幾耐時間至收到達貨呢?{:1_249:}

fokfok 發表於 2012-11-16 17:58

robertnike 發表於 2012-11-16 10:44 static/image/common/back.gif
即係直接可以係佢官網度買自己俾番運費可以直接送到屋企門口?
請問要幾耐時間至收到達貨呢?{:1_ ...

你send咗去官網到問佢幾錢了嗎?
佢應用會教埋你點畀錢...會有paypal同bank transfer...
佢地應該會用FedEx寄給你...
FedEx收件後...應該..2-3日送到香港...到咗會打畀你再約時間送貨...
我諗以上程序差不了多少....

frankiecheung 發表於 2012-11-16 20:46

我在官網訂咗,下星期一19号送貨只需5日時間.total usd 990

早買早享受........{:1_245:}

faikara 發表於 2012-11-16 21:26

我都訂了一部xpa 5 at USD 996.74, bank transfer,今天入數,未收到通知,原本想買多部XPA2, 但兩部運費都沒有平和重要貴少少,發覺d運費每日都好似海鮮價
頁: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9
查看完整版本: Emotiva biggest sales

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。