tangcoma 發表於 2012-11-9 01:00

求'屍營旅舍The Cabin In The Woods"oppo外掛繁中字幕檔 !

揾左好耐都揾唔到合適oppo嘅繁中字幕檔 ! 有冇師兄幫到我 ?{:6_162:}

fuman0123 發表於 2012-11-9 07:36

師兄有無yahooE貓,我傳我用緊果個俾你,睇下你啱唔啱用{:9_412:}

tangcoma 發表於 2012-11-9 10:00

fuman0123 發表於 2012-11-9 07:36 static/image/common/back.gif
師兄有無yahooE貓,我傳我用緊果個俾你,睇下你啱唔啱用

我Yahoo e-mail喺 tangcoma@yahoo.com.hk ! 萬分感激!{:6_162:} 你嗰個係未用係oppo到?

fuman0123 發表於 2012-11-9 10:16

tangcoma 發表於 2012-11-9 10:00 static/image/common/back.gif
我Yahoo e-mail喺! 萬分感激! 你嗰個係未用係oppo到?

師兄已經傳咗俾你,你睇下得唔得,我都係Oppo用嘅!{:8_387:}

tangcoma 發表於 2012-11-9 11:41

fuman0123 發表於 2012-11-9 10:16 static/image/common/back.gif
師兄已經傳咗俾你,你睇下得唔得,我都係Oppo用嘅!

多謝你嘅幫忙!

tangcoma 發表於 2012-11-9 21:44

fuman0123 發表於 2012-11-9 10:16 static/image/common/back.gif
師兄已經傳咗俾你,你睇下得唔得,我都係Oppo用嘅!

睇到了 ! {:6_181:} 十分多謝師兄幫忙 ! {:6_162:}

fuman0123 發表於 2012-11-9 22:41

tangcoma 發表於 2012-11-9 21:44 static/image/common/back.gif
睇到了 !十分多謝師兄幫忙 !

太客氣啦coma兄,幫到你就最好啦{:8_403:}

tangcoma 發表於 2012-11-9 23:36

fuman0123 發表於 2012-11-9 22:41 static/image/common/back.gif
太客氣啦coma兄,幫到你就最好啦

冇你個檔都唔知點算!所以真心多謝!{:6_162:}

fuman0123 發表於 2012-11-9 23:55

tangcoma 發表於 2012-11-9 23:36 static/image/common/back.gif
冇你個檔都唔知點算!所以真心多謝!

有啲字幕時間未必準,用個5.2字幕編輯器,嚟將成套戲嘅時間改改前後就可,係頭一句出嘅字幕去改時間,會成組一齊移動!!
個字幕編輯器好有用,有啲係簡體字幕,一按就可轉晒繁體!!
另射手網有啲字幕係for藍光碟,有時有機會都唔啱,可試試揾forDVD嘅,啱都唔出奇!!{:9_423:}

tangcoma 發表於 2012-11-14 23:34

fuman0123 發表於 2012-11-9 23:55 static/image/common/back.gif
有啲字幕時間未必準,用個5.2字幕編輯器,嚟將成套戲嘅時間改改前後就可,係頭一句出嘅字幕去改時間,會 ...

以後搵你幫手未得囉 ! {:6_174:}
頁: [1]
查看完整版本: 求'屍營旅舍The Cabin In The Woods"oppo外掛繁中字幕檔 !

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。