YYSKY 發表於 2013-1-7 13:37

LCPD 發表於 2012-11-19 11:16 static/image/common/back.gif
死火,呢幾套我都試唔到有既!
係咪我部AMP唔夠力水呢?
小弟用O記616   ...

玩十仔趣味在於此喇,一裝好就可以打心口邊有咁著數呀,剩係較到忍形都唔易呀,
買幾隻公認試機碟番來慢慢較啦,一兩個月後就有啲成績,使多啲錢換下缐,三個月後開始滿意啦。

LCPD 發表於 2013-1-7 17:45

YYSKY 發表於 2013-1-7 13:37 static/image/common/back.gif
玩十仔趣味在於此喇,一裝好就可以打心口邊有咁著數呀,剩係較到忍形都唔易呀,
買幾隻公認試機碟番來慢 ...

多謝師兄提點! {:6_162:}
而小弟大部份既試機碟都差唔多買齊!
除左呢D之外U-571 ,復仇者聯盟,超级戰艦,龍虎門,
仲有強戰,BATMAN2,3,地球XX密碼數之不盡....
不過都係試唔到打心口,{:6_147:}
可能真係AMP/擺位/地方既問題啦!{:6_194:}
小弟都係玩左一個月多D...{:6_181:}

好記得朋友用HRS-12 + 唔知咩SUB,玩雙SUB,
睇龍虎門最尾阿丹爺果段,
其中有個位一掌打落對手到既時候,
係好似我自己中左一掌一樣,
但呢隻A7就未試到... {:6_181:}

或者師兄有咩方法可以提供下,
教下小弟點SET會好D!? {:6_195:}

uchifong 發表於 2013-1-10 02:25

LCPD 發表於 2013-1-7 17:45 static/image/common/back.gif
多謝師兄提點!
而小弟大部份既試機碟都差唔多買齊!
除左呢D之外U-571 ,復仇者聯盟,超级戰艦 ...

ching玩隻平單十仔同人地雙sub 比好似、、、、、、要求过份左dd wow(雖然隻7仔講話cp值高,不过ching請認清,这並不表示佢有能力跨幾级去跳戰,2千幾ge貨就係2千幾ge货)

LCPD 發表於 2013-1-10 09:22

uchifong 發表於 2013-1-10 02:25 static/image/common/back.gif
ching玩隻平單十仔同人地雙sub 比好似、、、、、、要求过份左dd wow(雖然隻7仔講話cp值高,不过ching ...

多謝師兄提點。{:6_162:}
而小弟亦明白一分錢一分貨的道理,
只係見有師兄講起有打心口feel,
所以一問。{:6_182:}

uchifong 發表於 2013-1-10 10:49

LCPD 發表於 2013-1-10 09:22 static/image/common/back.gif
多謝師兄提點。
而小弟亦明白一分錢一分貨的道理,
只係見有師兄講起有打心口feel,

有時可能大家的標凖唔同,好難講ge,,另外,我也不是什麽ching,都係新手,也是aviano7用家,大家多D交流致真

LCPD 發表於 2013-1-10 10:59

uchifong 發表於 2013-1-10 10:49 static/image/common/back.gif
有時可能大家的標凖唔同,好難講ge,,另外,我也不是什麽ching,都係新手,也是aviano7用家,大家多D交流致真 ...

要交流下,,,, {:1_338:}
咁師兄有無換線玩下呀!?{:1_343:}

uchifong 發表於 2013-1-10 14:47

LCPD 發表於 2013-1-10 10:59 static/image/common/back.gif
要交流下,,,,
咁師兄有無換線玩下呀!?

仲未换缐,因为我套系统比較新(3,4個月),而且又有bb,,另外都冇咩心水有咩缐可换,你有冇推介?最好1k or 以下la {:1_258:}

LCPD 發表於 2013-1-10 16:01

uchifong 發表於 2013-1-10 14:47 static/image/common/back.gif
仲未换缐,因为我套系统比較新(3,4個月),而且又有bb,,另外都冇咩心水有咩缐可换,你有冇推介?最好1k or 以 ...

恭喜BB快高長大,{:6_182:}
小弟都無換線,又無乜銀彈,所以...
推介就唔敢講,自己又未用過。
而自己既心水就係:
QED Reference subwoofer cable
AQ SUB-3 subwoofer cable
頁: 1 2 3 4 5 [6]
查看完整版本: 終於加入 AVIANO 7 家庭

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。