Minipod 發表於 2012-11-4 11:56

robertnike 發表於 2012-11-3 21:32 static/image/common/back.gif
請問部60"同70"幾多錢?

部60吋$39900,有嘢送。型號X50
部70吋$29990,比較小嘢送。型號不記得

Minipod 發表於 2012-11-4 12:10

Minipod 發表於 2012-11-4 11:56 static/image/common/back.gif
部60吋$39900,有嘢送。型號X50
部70吋$29990,比較小嘢送。型號不記得

有Model名啦

LC70LX732H. $29990 2D
LC60X50H. $39900 (原$49980)3D

jeremymak 發表於 2012-11-4 12:34

LC70LX732H係街睇過.

COMMENT: 得個大字

風仔風仔仔 發表於 2012-11-4 13:01

sharp既電視畫面流暢度唔係好得, 由其是幾部平價大呎吋型號.
你得閒揾d快速既畫面試清楚再決定買唔買啦.

Minipod 發表於 2012-11-4 15:09

4萬一部電視重以為幾唔錯添,原來大家都覺得係雜雞貨。
{:1_344:}

chacha1222 發表於 2012-11-4 15:40

Minipod 發表於 2012-11-4 15:09 static/image/common/back.gif
4萬一部電視重以為幾唔錯添,原來大家都覺得係雜雞貨。

65vt50 啦...sure win{:8_398:}

Minipod 發表於 2012-11-4 15:53

chacha1222 發表於 2012-11-4 15:40 static/image/common/back.gif
65vt50 啦...sure win

幾多蚊?牌子及功能?謝謝師兄。

chacha1222 發表於 2012-11-4 16:16

Minipod 發表於 2012-11-4 15:53 static/image/common/back.gif
幾多蚊?牌子及功能?謝謝師兄。

Panasonic 65VT50H{:8_398:}

Around $46000{:8_395:}

deewin 發表於 2012-11-4 16:34

我都用緊60x50畫質確係靚,唯一缺點係流暢度(當畫面鏡頭是由上而下時,會發覺有d窒),但影響不大.
要3d就買60吋吧
唔要3d就有大買大

popo388 發表於 2012-11-4 17:40

yrtxc 發表於 2012-11-4 00:45 static/image/common/back.gif
我都係考慮緊 60lx840 定 70lx732
牆到牆大約12.5尺用70吋會唔會太大? 都係睇普通電視多 ...

唔會太大,睇睇下你會想再大。
頁: 1 [2] 3 4 5
查看完整版本: Sharp 4色3D 60吋對4色2D 70吋之決斷

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。