leung3412 發表於 2012-11-4 21:54

billymud 發表於 2012-11-3 17:04 static/image/common/back.gif
大哥,呢間難進易唸;大四不是上學年,玩夠就放洋可也 !呵呵。

而家唔係啦....我有幾個同學比人kick out of school.. 因為fail 太多..勿修既課太難讀

billymud 發表於 2012-11-4 22:02

leung3412 發表於 2012-11-4 21:54 static/image/common/back.gif
而家唔係啦....我有幾個同學比人kick out of school.. 因為fail 太多..勿修既課太難讀 ...

點會?我個房友四年 finish 兩個Bachelors.....
必修科哩, 冇野喎, 三年殺晒喇, 大四係溝女兼放洋準備架咩
呵呵~~

leung3412 發表於 2012-11-4 22:34

billymud 發表於 2012-11-4 22:02 static/image/common/back.gif
點會?我個房友四年 finish 兩個Bachelors.....
必修科哩, 冇野喎, 三年殺晒喇, 大四係溝女兼放洋準備架 ...

咁佢可能唔係理科啦...理科做lab ..最快要3 年半先grad 到.. double degree ..更加快可能 :(

billymud 發表於 2012-11-4 22:47

leung3412 發表於 2012-11-4 22:34 static/image/common/back.gif
咁佢可能唔係理科啦...理科做lab ..最快要3 年半先grad 到.. double degree ..更加快可能 :( ...

師兄,此言差矣!讀純數唔係理科咩??
你D"輸友" 被殺得多,化工? 呵呵~~

leung3412 發表於 2012-11-4 22:54

billymud 發表於 2012-11-4 22:47 static/image/common/back.gif
師兄,此言差矣!讀純數唔係理科咩??
你D"輸友" 被殺得多,化工? 呵呵~~ ...

原來係PURE MATH ..
佢地無咩LAB 做
我植微+昆蟲 做LAB 做到天黑黑..
RUN 個 pcr 真係可以玩你成日..
3 年GRAD..農學院真係無咩聽過..{:6_206:}

我地要讀微積分..好多人都死左 xd

billymud 發表於 2012-11-4 23:00

leung3412 發表於 2012-11-4 22:54 static/image/common/back.gif
原來係PURE MATH ..
佢地無咩LAB 做
我植微+昆蟲 做LAB 做到天黑黑..

農學院應該好多囡囡喎!{:1_343:}
微積分......easy,你好彩唔洗捱微分方程(Diff Eq.),, 呢樣先至死人, 我見過人交白卷。

leung3412 發表於 2012-11-4 23:03

但我....識個D都係社科 {:6_183:}

billymud 發表於 2012-11-4 23:08

leung3412 發表於 2012-11-4 23:03 static/image/common/back.gif
但我....識個D都係社科

咁都有考古人類系果D囡囡格.....{:1_262:}

h0200231 發表於 2012-11-5 07:19

leung3412 發表於 2012-11-4 21:54 static/image/common/back.gif
而家唔係啦....我有幾個同學比人kick out of school.. 因為fail 太多..勿修既課太難讀 ...

以前都唔覺台大咁易二一架喎

GaGa 發表於 2012-11-5 11:54

師兄個 古河 鍍銠濾波器AC座 好正,唔知香港有冇得賣?
頁: 1 2 3 [4] 5
查看完整版本: 史上最簡單的 濾波 單位插排

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。