sumax877 發表於 2012-10-28 01:16

3010唔係唔好 , 之但係始終都覺得有新買新好D

gikifk 發表於 2012-10-28 08:26

robertnike 發表於 2012-10-27 14:47 static/image/common/back.gif
師兄, 你budget 10k, 不如瞇埋眼俾多2k買A3010啦, 雖然擺明係款尾, 不過佢有CINEMA DSP HD3 , 部A ...

3010......................現在真係平到$12000?我兩個月前問都要萬五

robertnike 發表於 2012-10-28 10:04

gikifk 發表於 2012-10-28 08:26 static/image/common/back.gif
3010......................現在真係平到$12000?我兩個月前問都要萬五

我幾日前買行貨$12xxx, 我講價唔叻,牙力夠萬二頭應該無問題{:6_195:}

robertnike 發表於 2012-10-28 10:17

sumax877 發表於 2012-10-28 01:16 static/image/common/back.gif
3010唔係唔好 , 之但係始終都覺得有新買新好D

Ching,,有新買新我當然同意,我買amp個budget同ching差唔多,之前用RX-V767,最初都鎖定A2020,不過後尾比較過A3020同A3010個spec,A3020多左既function大部份不是影音方面既提升(除左4K upscale),加上有行貨賣萬二多d,就把心一環直上A3010。
反正都要試,你可以上通利毒氣室比較A3010同A2020既表現,祝ching早日買到心頭好{:6_193:}

sumax877 發表於 2012-10-28 16:04

3010重有貨咩?

9spl 發表於 2012-10-28 16:35

robertnike 發表於 2012-10-28 10:17
Ching,,有新買新我當然同意,我買amp個budget同ching差唔多,之前用RX-V767,最初都鎖定A2020,不過後尾 ...

想 請問2020/3010聽歌表現可以嗎?

robertnike 發表於 2012-10-28 20:27

sumax877 發表於 2012-10-28 16:04 static/image/common/back.gif
3010重有貨咩?

前幾日抱住"唔爭在行埋"既心態落旺角, 點知俾我搵到, 我買果時佢無話係last一隻全新, 不過我聽佢語氣真係唔多貨了, 我買果間仲有埋部demo試{:6_183:}

robertnike 發表於 2012-10-28 20:32

9spl 發表於 2012-10-28 16:35 static/image/common/back.gif
想 請問2020/3010聽歌表現可以嗎?

我自己唔太識分, 部A2020我無試過, 不過A3010我聽CD時我諗以AV amp計叫不過不失, 但用部A3010睇BD 演唱會時加埋        Cinema DSP HD3我自己就好滿意了{:6_122:}

sumax877 發表於 2012-10-28 22:15

如果甘計onkyo818, 算唔算 性價比高, 旗艦機都係$ &%xx左右
頁: 1 [2]
查看完整版本: 玩左yamaha幾年, 想試下玩onkyo 但15/16 中

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,Post76玩樂討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。Post76玩樂討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。權利。